Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Σύγχυση μεταξύ των αγροτών των Αντιφιλίππων προκαλούν οι απαντήσεις των Υπουργείων για τις αποζημιώσεις τους λόγω της πτώσης του Αντόνοβ. Το μεν Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας παραπέμπει στο Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής, το δε Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής έχει ήδη δηλώσει αναρμόδιο. Επί της ερώτησης του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δράμας κ. Τάσου Νικολαϊδη μένει να απαντήσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Θυμίζουμε ότι οι αγρότες των Αντιφιλίππων διεκδικούν αποζημιώσεις δύο χρόνια τώρα και σε ένδειξη διαμαρτυρίας απείχαν από τις Ευρωεκλογές.

 

Μικρή χορτολιβαδική έκταση έκαψε πυρκαγιά χθες το μεσημέρι κοντά στη Λεκάνη. Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στον Ανακριτή πήρε ο 53χρονος πρωταγωνιστής αιματηρού επεισοδίου σε κατάστημα των Κρηνίδων. Μαχαίρωσε δύο άτομα, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στα Νοσοκομεία Καβάλας και Αλεξανδρούπολης. Γέρνει ο ένας φάρος, από τους δύο που υπάρχουν στο λιμενικό έργο στη Ραψάνη. Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης, θα έχει συνάντηση στο ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου. Αλλοδαποί αγοράζουν οικόπεδα και στο Περιγιάλι. Σε κρίση τα Airbnb στην Καβάλα, τα ακριβά έμειναν ανοίκιαστα τον Ιούνιο.

 

Αναλυτική ενημέρωση για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό του Δήμου Καβάλας θα ζητήσει η διοικούσα του ΤΕΕ ΑΜ. Πρώτη συνεδρίαση έκανε την περασμένη Πέμπτη. Κι άλλη ερώτηση στη Βουλή για τις υποβαθμίσεις των δημοτικών σχολείων της Καβάλας, αυτήν την φορά από βουλευτές του ΚΚΕ. Ως την Τετάρτη γονείς και κηδεμόνες μαζεύουν υπογραφές για να μην υπάρξει καμία συνδιδασκαλία. Αδελφοποιήθηκαν τα Επιμελητήρια Καβάλας- Κορίνθου- Βέροιας. Παράταση της προθεσμίας για τις φορολογικές δηλώσεις ζητά με ανακοίνωση του ο σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Καβάλας. Απόπειρα διάρρηξης στο εργαστήριο πληροφορικής του Γυμνασίου Κρηνίδων. Οι Ιατρικοί Σύλλογοι της ΑΜΘ συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη.

 

Οι καφεζυθοπώλες ζητούν να μην πληρώσουν δημοτικά τέλη τα καταστήματα του κλάδου στην αγορά του Αγίου Νικολάου. Πέτυχε η εθελοντική αιμοδοσία του Σαββάτου, οργανώθηκε στο Επιμελητήριο από την ομάδα του τοπικού φορέα. Η Energean χορηγός στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Φιλίππων που άρχισαν χθες βράδυ. Κατάμεστο από κόσμο χθες βράδυ το Αρχαίο Θέατρο στη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη.

 

Εβδομάδα εξελίξεων για τον ΑΟΚ. Στη διάρκεια της θα μάθουμε ποιοι θα είναι στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ αλλά και τον νέο προπονητή.

 

Προηγούμενο άρθρο

Γέρνει ο φωτοσημαντήρας της Ραψάνης!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο