Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

Με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που συζητείται το πρωί στο δικαστήριο, η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών ζητά να μην σταματήσουν οι προβολές στον Ζέφυρο. Στρέφεται κατά της ΠΕ Καβάλας και του γνωστού πρωτοφανούς εγγράφου με το οποίο επιδιώκεται ο «Ζέφυρος» να κλείσει πρόωρα για φέτος. Καταγγελία πολίτη για τις συνθήκες λειτουργίας του, σε Πυροσβεστική- Πολεοδομία- Αστυνομία. Υπέρ της προβολής του ντοκιμαντέρ και του «Ζέφυρου» κείμενα και δηλώσεις επώνυμων Καβαλιωτών. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η απόφαση του δικαστηρίου θα επιδιωχθεί να γίνει γνωστή ως το μεσημέρι.

 

Έντονες διαμαρτυρίες των Καβαλιωτών για τις νέες διακοπές ρεύματος, έγιναν χθες κι αφορούσαν όλη την πόλη και όχι μόνο. Προσφυγή στη δικαιοσύνη ζητούν κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα. Προ ημερών και χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό, σημειώθηκε στο χωριό πολύωρη διακοπή. Στο πλαίσιο προανάκρισης εξετάζεται παράνομη βιντεοσκόπηση με κινητό τηλέφωνο από επαγγελματία σε πελάτισσα του. Στόχευε σε απόκρυφα μέρη του σώματος της. Φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, ζήτησε συγνώμη. Μετά από 46 χρόνια που ήταν κατάστημα, ισόγειο στη οδό Γαλλικής Δημοκρατίας μετατρέπεται σε κατοικία.

 

Διαμαρτυρία των γιατρών του Νοσοκομείου, ο διοικητής επέβαλε στέρηση μισθού σε συνάδελφο τους που διαμαρτυρήθηκε για τη μη λειτουργία του αγγειογράφου. Εντός των ημερών θα αποχωρίσουν από το σημείο της πυρκαγιάς στο Παγγαίο κι οι τελευταίοι πυροσβέστες. Περιστατικά Παρασκευή και Σάββατο κοντά στο Ραχώνι και στο Ερατεινό. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης ενέκρινε την πρόσληψη από το Δήμο των καθηγητών του Δ. Ωδείου και του εποχιακού προσωπικού του χρόνου στα Λασπόλουτρα. Επιχειρηματίες από τη Ρουμανία στη φετινή KavalaExpo. Η υποστήριξη του Δημοσθένη Δημοσθενόπουλου έπαιξε ρόλο στην απόφαση να είμαι υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε στην εκδήλωση στην Καβάλα η Άννα Διαμαντοπούλου. Και ο Κώστας Μορφίδης στα μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμούν αλλαγή προέδρου στο κόμμα.

 

Τέλος του έτους, αρχές του επόμενου η έναρξη κατασκευής κατοικιών στην Αλάνα. Λόγω καιρού δεν έγινε το Φεστιβάλ των Χρωμάτων στην Καλαμίτσα. Γεμάτο κόσμο το αρχαίο θέατρο στη χθεσινή συναυλία Αρβανιτάκη- Ζουγανέλη. Πετυχημένες οι εκδηλώσεις του συλλόγου Αγίας Βαρβάρας- Πεντακοσίων. Ικανοποιημένη από την επιτυχία των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Φιλίππων η καλλιτεχνική διευθύντρια Εύα Οικονόμου Βαμβακά.

 

Στη Μυτιλήνη συνεχίζει τα ματς κυπέλλου Ελλάδας ο ΑΟΚ, θα αντιμετωπίσει τον Αιγέα Πλωμαρίου. Νίκη στο δεύτερο μέρος με 4-2 επί της Δόξας Βώλακα. Σήμερα επανασπορά στο χόρτο του «Ανθή Καραγιάννη».

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Όλα τα αλλάζει ο τουρισμός: 46 χρόνια κατάστημα, μετατρέπεται σε κατοικία!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο