Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΗ 2024

Έντονο είναι το πρόβλημα στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στην περιοχή του κεντρικού λιμανιού. Λόγω της γενικότερης απαγόρευσης πολλά λεωφορεία αποβιβάζουν τους τουρίστες στο λιμάνι, αμέσως μετά κινούνται στην περιοχή του «Ανθή Καραγιάννη» όπου σταθμεύουν. Άλλοι οδηγοί προτιμούν να μένουν στο λιμάνι και εντός του οχήματος, για να γλιτώσουν τόσο το πρόστιμο των 160 ευρώ όσο και την αφαίρεση των πινακίδων! Επιμελητήριο και Ομοσπονδία Επαγγελματιών πρέπει να ασχοληθούν με το μπάχαλο που δημιουργείτε για να προστατεύσουν τους επαγγελματίες και την τουριστική προοπτική της Καβάλας.

 

Συνεχίζεται έντονη η προεκλογική δραστηριότητα στην Καβάλα. Σήμερα στη Χρυσούπολη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης. Το μεσημέρι στην Καβάλα ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, το πρωί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Χρυσόγονος. Την Τετάρτη στην πόλη μας ο Δημήτρης Παπαδημούλης μαζί με 3 υποψήφιους της Νέας Αριστεράς. Προς επίλυση η εκκρεμότητα στο έργο του Φράγματος Μαρμαρά, συμφώνησε στη νέα δημοπρασία όσο έργου απέμεινε ο Υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας. Την Τετάρτη στην Καβάλα ο Στέφανος Κασσελάκης. Ιδιωτική επίσκεψη στη Θάσο για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

 

Συνεχίζεται κι αυτήν την εβδομάδα η μη λειτουργία στο Ν. Καβάλας των μικροβιολογικών εργαστηρίων. Οικοδομικές άδειες για δύο ακόμη πολυκατοικίες στην Καβάλα. 8 εθελοντές της Ομάδας Διάσωσης απέκτησαν τη δυνατότητα σε έκτακτο περιστατικό, να οδηγούν πυροσβεστικά οχήματα. Ελαφρά τραυματίστηκε οδηγός δικύκλου το Σάββατο, το όχημα «έπεσε» πάνω στο παρκαρισμένο Τρενάκι του Δήμου. Η Ασφάλεια Καβάλας εξιχνίασε μία ακόμη τηλεφωνική απάτη. Προσλήψεις εποχιακού προσωπικού σε Δήμο Παγγαίου και ΠΕ Καβάλας.

 

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σκακιστών απ’ όλο τον κόσμο για το Καλοκαιρινό διεθνές τουρνουά. Είναι πιθανό φέτος οι συμμετοχές να πλησιάσουν τις 500. Επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης για την παγκόσμια μέρα χορού. Εκδηλώσεις για τη γιορτή της μητέρας στον Κεχρόκαμπο και στην κεντρική πλατεία.

 

Νίκη των Πανθήρων επί του Πανσερραϊκού, τρίτο και τελευταίο ματς στην πόλη των Σερρών. Ήταν με παράπονα του Άρη Πηγών στην Αλεξανδρούπολη. Πέθανε ο Κώστας Χατζημιχαήλ, ήταν προπονητής του ΑΟΚ τη δεκαετία του 80.

Προηγούμενο άρθρο

Άδειες για δύο ακόμη πολυκατοικίες στην Καβάλα

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο