Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2022

Μεγαλύτερη κίνηση καταναλωτών περίμεναν το Σαββατοκύριακο οι έμποροι επαγγελματίες της πόλης. Αυτό αναμένεται να συμβεί το αργότερο από αύριο, λόγω της πληρωμής συντάξεων, δώρων και επιδομάτων. Σήμερα και ως και την Παρασκευή η αγορά θα λειτουργεί πρωί απόγευμα. Χωρίς αλλαγές όλες οι λαϊκές αγορές στο Ν. Καβάλας για αυτήν την εβδομάδα.

Πολλές και ενδιαφέρουσες ήταν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ν. Καβάλας το προηγούμενο τριήμερο. Και οι 4 βουλευτές της Καβάλας μίλησαν στη Βουλή, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Οδηγός οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά σε εκτροπή ανατροπή που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην είσοδο της Ελευθερούπολης. Η Δικαιοσύνη θα ερευνήσει το λόγο που τα προηγούμενα Καλοκαίρια δεν εκδόθηκαν άδειες κατάληψης αιγιαλού και παραλίας με αποτέλεσμα πολλοί επαγγελματίες να βρεθούν κατηγορούμενοι σε δίκες, στις οποίες συνήθως αθωώνονται. 22 ήταν οι ασθενείς με κορωνοϊό χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο.

Στη διάρκεια της σύντομης επίσκεψης του στην Καβάλα ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις στη λειτουργία των νέων διοδίων. Πέτυχε η γεώτρηση της ΔΕΥΑΚ στους Φιλίππους, μετατρέπεται σε παραγωγική για να λύσει το πρόβλημα ύδρευσης του χωριού. Νεκρές σαρδέλες στη στεριά χθες το πρωί στο λιμάνι των Ελευθερών. Μάρμαρα ξεκολλούν από πρόσοψη πολυκατοικίας, πέφτουν στο δρόμο στην οδό Φιλικής Εταιρίας. Εποχιακό προσωπικό θα προσλάβει η Περιφέρεια ΑΜΘ, μία θέση για την Καβάλα. Προσλήψεις ατόμων πλησίον της σύνταξης στην Παιδόπολη. Ανακοίνωση της Αναστασίας Ιωσηφίδου για τα προβλήματα στη λειτουργία των Δήμων λόγω ακύρωσης της ισχύουσας νομοθεσίας με απόφαση του ΣτΕ. Στις 11 το πρωί σύσκεψη αγροτών στην Ελευθερούπολη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ερώτηση στη Βουλή βουλευτών του ΚΚΕ για τα προβλήματα των ναυτεργατών της Θάσου.

Το απόγευμα το Επιμελητήριο συμμετέχει σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τη ψηφιακή κάρτα εργασίας. Σπουδαστές και εκπαιδευτικοί του δημόσιου ΙΕΚ Καβάλας βρέθηκαν στη Φιλανδία. Στη Δανία αποστολή του 2ου ΕΠΑΛ. Η ομάδα των Παραμυθάδων μέσω διαδικτύου διασκέδασε τους λίγους μαθητές του σχολείου στο ακριτικό νησί Θύμαινα. Λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού ο σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ήταν σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας.

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στη Γ’ Εθνική ο ΑΟΚ και ο Βύρωνας. Εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη και διακοπή 20 ημερών αμέσως μετά. Νίκησαν οι Πάνθηρες, έχασαν τα κορίτσια του Αστέρα. Επεισόδια στην αναμέτρηση του Ατρόμητου Χαλκερού με την ΑΕ Καβάλας.

 

Προηγούμενο άρθρο

Θα ερευνηθεί η μη έκδοση αδειών για κατάληψη αιγιαλού στις παραλίες του Ν. Καβάλας

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο