Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Νέα καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου της ανακαίνισης και επαναλειτουργίας της Μεγάλης Λέσχης δημιουργεί θέμα στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Αλλάζει η μελέτη και οι όροι διακήρυξης για την προμήθεια των απαραίτητων επίπλων. Το γεγονός σημαίνει ότι για τα έπιπλα η διαδικασία θα γίνει από την αρχή. Αυτό συμβαίνει τρίτη φορά αφού τις δύο προηγούμενες ο διαγωνισμός δεν είχε αποτέλεσμα. Το έργο της Μεγάλης Λέσχης άρχισε το 2013 κι έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί το 2015.

 

Ικανοποιημένος ο Γιώργος Καρατζαφέρης από την προσέλευση του κόσμου στη χθεσινή τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων του ΛΑΟΣ στην πόλη μας. Στην εκδήλωση παρέστη η Δήμαρχος, για να στηρίξει όπως είπε τον Παράσχο Αγανικόλα. Στο Νοσοκομείο νοσηλεύτηκε κτηνοτρόφος της περιοχής των Φιλίππων. Αισθάνθηκε αδιαθεσία όταν συγκέντρωσε κι απομάκρυνε φόλες που άγνωστοι έριξαν στην κτηνοτροφική του μονάδα. Κέντρο αποκατάστασης δίπλα στο Νοσοκομείο προτείνει ο Τάσος Καρασαββόγλου. Αίτημα χρηματοδότησης του έργου κατατέθηκε στην Περιφέρεια. Στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, σε πολυκατοικία της πλατείας Καπνεργάτη, η έδρα στην Καβάλα του Κινήματος Αλλαγής. Αυξημένα αστυνομικά μέτρα και σειρά προληπτικών ερευνών από την αστυνομία το Σάββατο το απόγευμα.

 

Σύσκεψη σωματείων συνταξιούχων το πρωί στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης». Ικανοποιημένη η Αναστασία Ιωσηφίδου από τις επαφές της στο Υπουργείο Οικονομικών, σχετικά με το παλιό Νοσοκομείο και το λιμάνι των Σφαγείων. 50χρονος συνελήφθη σε χωριό του Νομού για κατοχή 144 γραμμαρίων χασίς. Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης απόφαση του Υπουργού Σταθάκη για μικρή αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ στο Δήμο Νέστου. Τη στήριξη της έκθεσης «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2018» ζητά η ΔΕΘ από τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας. Πάλι αντίθετη στη Λευκή Νύχτα στην τοπική αγορά η παράταξη του Εμπορικού Συλλόγου «Αγωνιστική Συσπείρωση».

 

Εκδήλωση για το πρόγραμμα Erasmus το μεσημέρι στο ΤΕΙ. Το απόγευμα οι Σοροπτιμίστριες οργανώνουν εκδήλωση στο Μουσείο. Υπό βροχή η χθεσινή εκδήλωση των Πελοποννησίων, στην προτομή του Θόδωρου Κολοκοτρώνη. Από σήμερα η γαστρονομία της Καβαλας προβάλλεται σε εστιατόριο των Αθηνών. Πρωί απόγευμα λειτουργεί στη Δ. Καπναποθήκη η έκθεση φωτογραφίας του Φωτογραφικού Ομίλου.

 

Η Ιωάννα Ξουλόγη από το Δήμο Παγγαίου 2η στις ασκήσεις εδάφους στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής στο Μπακού. Η Ένωση νίκησε, επωφελήθηκε της ήττας του Χαρίλαου Τρικούπη κι επανήλθε στην κορυφή της Β’ Εθνικής. Πιο πολλές ελπίδες παραμονής στην Α2 του βόλεϊ για τα κορίτσια του ΑΟΚ μετά τη νίκη επί των Γιαννιτσών. Στην προτελευταία αγωνιστική στη Γ’ Εθνική ισοπαλίες για ΑΟΚ και Νέστο, ηττήθηκε ο Αετός Ορφανού.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Κέντρο Αποκατάστασης δίπλα στο Νοσοκομείο προτείνει στην Περιφέρεια ΑΜΘ ο κ. Τάσος Καρασαββόγλου

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο