Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

Στις 5 σήμερα το απόγευμα στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον Στέλιο Σαμαρά, τον 55χρονο συμπολίτη που έχασε τη ζωή του στο Φαλακρό χτυπημένος από κεραυνό. Ήταν αγώνας ορεινού τρεξίματος που έγινε νύχτα με την κακοκαιρία να τον επηρεάζει και τελικά να προκαλεί το τραγικό περιστατικό. Ένας ακόμη αθλητής σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Ο αγώνας οργανώθηκε από σύλλογο της Δράμας, ήταν 36χλμ κι αφορούσε διέλευση από 6 κορυφές του βουνού. Ο Στέλιος Σαμαράς ζούσε στην Καβάλα, ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού.

 

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι οδηγός δικύκλου, τραυματισμένος μετά από σύγκρουση του δικύκλου με επιβατικό αυτοκίνητο. Το περιστατικό έγινε στην οδό Βενιζέλου. Την περασμένη Παρασκευή τραυματισμός οδηγού σε τροχαίο στις Κρηνίδες. Μειώθηκε αρκετά την προηγούμενη εβδομάδα η εμβολιαστική διαδικασία στο Ν. Καβάλας. 36 χθες το πρωί οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Η Αρχαιολογική Υπηρεσία συνεχίζει κάτω από τον Άγιο Σίλα έργο συντήρησης και ανάδειξης της αρχαίας Εγνατίας οδού.

 

Προφυλακίζεται ο 65χρονος κάτοικος Θάσου, κατηγορούμενος για εμπρησμό στις πρόσφατες πυρκαγιές στο νησί. Σύμφωνα με στοιχεία του Αστεροσκοπείου Αθηνών στις ίδιες πυρκαγιές κάηκε έκταση 2.770 στρεμμάτων. Κριτική στην Κυβέρνηση από την Τάνια Ελευθεριάδου για το θέμα των αποζημιώσεων των αγροτών του Δήμου Παγγαίου. Συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους οι υγειονομικοί σε αναστολή, το Σάββατο είχαν παρουσία στη λαϊκή αγορά. Σύλληψη στο Δήμο Παγγαίου άνδρα κατηγορούμενου για παρεμπόριο. Φοιτητικοί σύλλογοι καλωσορίζουν στην πόλη τους πρωτοετείς φοιτητές του ΔΙΠΑΕ Καβάλας.

 

Μικροί και μεγάλοι χθες το απόγευμα στην πλατεία, στο φεστιβάλ των χρωμάτων. Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν την Παρασκευή και το Σάββατο οι συναυλίες του Γιάννη Πάριου και του Νίκου Κουρκούλη. Από σήμερα και ως την Τετάρτη εικαστική παρέμβαση και έκθεση ζωγραφικής στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης. Πέθανε την Παρασκευή, κηδεύτηκε το Σάββατο ο Θανάσης Μπουμπουτίνης, ενεργό μέλος πολλών τοπικών συλλόγων. Ο Θανάσης Μπουμπουτίνης πέθανε σε ηλικία 85 ετών.

 

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟΚ στα 70 και 100 ευρώ. Το Σάββατο το πρώτο φιλικό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Προηγούμενο άρθρο

Δεν έπεισε τις αρχές για το που βρίσκονταν την ώρα έναρξης των δύο πυρκαγιών

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο