Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Γιάννης Πασχαλίδης, ο Μακάριος Λαζαρίδης και η Αγγελική Δεληκάρη είναι οι νέοι βουλευτές του Ν. Καβάλας, εξέλιξη αναμενόμενη. Πρώτο κόμμα στην Καβάλα η ΝΔ. Σε πτώση ο ΣΥΡΙΖΑ, αύξησε τη δύναμη της η Νίκη και το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα στους Δήμους Παγγαίου και Νέστου όπως και στη ΔΕ Φιλίππων. Δεύτερο κόμμα στη Θάσο παραμένει το ΚΚΕ. Έχασαν περίπου το 50% των ψηφοδελτίων τους στο Νομό μας τα κόμματα Πνοή Δημοκρατίας και Ελλήνων Συνέλευσις. Στις πληροφορίες για τη νέα Κυβέρνηση δεν υπάρχουν αναφορές στους βουλευτές της Καβάλας.

 

Επιτυχές αποτέλεσμα είχε η κινητοποίηση των αρχών το Σάββατο με θαλάσσιο ποδήλατο στην παραλία Οφρυνίου, χθες με την εξαφάνιση για δύο ώρες ηλικιωμένου στο Παλαιοχώρι. Αυξημένοι το τελευταίο διάστημα σε όλο το Ν. Καβάλας οι τουρίστες από την Τουρκία. Λόγω ενόχλησης περιοίκων που κάλεσαν την Αστυνομία, σταμάτησε πρόωρα το λαϊκό γλέντι στα Ποταμούδια. Ήταν εκδήλωση του συνοικιακού συλλόγου. Αντίθετα η συναυλία των αδελφών Τσαχουρίδη στο γήπεδο των Ελευθερών ολοκληρώθηκε στις 3 το πρωί!

 

Στην αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου συζητείται το θέμα του έργου του φράγματος Μαρμαρά. Την προηγούμενη εβδομάδα η ανάδοχος εταιρία κηρύχθηκε έκπτωτη. Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Κ. Τσολάκη, τμήμα της οποίας μονοδρομήθηκε λόγω των έργων του φυσικού αερίου. 2,5 ώρες κράτησε το ταξίδι από την Καβάλα στον Πρίνο της Θάσου με το φέρι μποτ «Νικητής», στο πρωινό δρομολόγιο της περασμένης Παρασκευής.  Μετά από πολύ καιρό τα rapid τεστ του ΕΟΔΥ εντόπισαν στην Καβάλα θετικό περιστατικό κορωνοϊού. Αφορούσε γυναίκα 26 ετών. Ο Φώτης Στεφανής εξελέγη γενικός γραμματέας στο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων. Το σωματείο εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας συναντήθηκε με το Δήμο Θάσου.

 

Εγκαινιάστηκε και λειτουργεί όλη την εβδομάδα στο ισόγειο της Μ. Λέσχης η έκθεση ζωγραφικής της Λέλας Γράσου. Πολύς κόσμος στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Σκλαρή στη Νέα Πέραμο. Το πολυτελές γιοτ Ουρανός ήταν για λίγες ώρες στο λιμάνι της Καβάλας.

 

Συνάντηση γνωριμίας με τους δημοσιογράφους αύριο για τη διοίκηση και τον προπονητή του ΑΟΚ. Το απόγευμα στους Αντιφιλίππους τουρνουά μπάσκετ 3Χ3. Έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στους Πάνθηρες επέστρεψε η Ελευθερία Γαϊτάνη.

Προηγούμενο άρθρο

Το έργο του φυσικού αερίου «τραβάει» την ανηφόρα της οδού Κ. Τσολάκη

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο