Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΗ 2024

Παρά τη βροχή που επηρέασε αρνητικά όλες τις εκδηλώσεις, η φετινή Λευκή Νύχτα στην αγορά ήταν πετυχημένη. Το συμπέρασμα προέρχεται από τους εμπόρους καταστηματάρχες που όπως δηλώνουν έκαναν πολλές πωλήσεις. Ίσως γιατί η βροχή έστρεψε τον κόσμο στα καταστήματα. Ικανοποιημένη και η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Η Λευκή Νύχτα ξεκίνησε κανονικά το απόγευμα της Παρασκευής, έλαβε διαφορετική τροπή όταν άρχισε η βροχή κι άνοιξαν οι ομπρέλες.

 

Στον πρώτο όροφο του δημοτικού κτιρίου «Πασχάλης» στη Νέα Πέραμο μετακομίζει ο αστυνομικός σταθμός της περιοχής. Για την παραχώρηση έλαβε ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου. Γκαράζ σε χωριό του Δήμου Νέστου μετατρέπεται σε κατοικία. Επίσης σε κατοικία μετατρέπεται αποθήκη σε χωριό της ΔΕ Φιλίππων. Επαναλειτουργούν από σήμερα τα μικροβιολογικά εργαστήρια ιδιωτών γιατρών στην Καβάλα, ήταν κλειστά λόγω κινητοποίησης από τις 8 Μάη. 15 Γαλάζιες Σημαίες στο Νομό, επανήλθαν 3 στο Δήμο Παγγαίου που δεν υπήρχαν στην περσινή απόφαση.

 

Στην Καβάλα έρχεται το Σάββατο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Σήμερα περιοδεύει στον Ν. Καβάλας ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κώστας Κυρανάκης. Στην πόλη μας σήμερα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά, Μέλπω Λεκατσά. Σίγουρος για τη νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές ο Γιάννης Πασχαλίδης. Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης μίλησε στην πετυχημένη ημερίδα για την Εξωστρέφεια που έγινε το Σάββατο στην Καβάλα.

 

Ποινή φυλάκισης 11 μηνών με αναστολή από το Τριμελές σε κάτοικο Τρίπολης, εξαπάτησε με μικρή αγγελία κάτοικο του Ν. Καβάλας. Πήρε 300 ευρώ. Από τα τέλη Ιουνίου ξαναρχίζουν οι εκδηλώσεις στο Φρούριο. Ως τις αρχές Αυγούστου θα γίνουν στον ανακαινισμένο χώρο 16 πολιτιστικά γεγονότα. Στη γενική συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα μίλησε ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Καβάλας ο Παναγιώτης Αρσονιάδης. Λόγω αύξησης του πληθυσμού των αγριογούρουνων και με απόφαση του Δασαρχείου Καβάλας, συγκροτήθηκαν ομάδες κυνηγών για τη θανάτωση τους. Τα ζώα κατεβαίνουν στα πεδινά προκαλώντας διάφορες ζημιές.

 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του 49χρονος κάτοικος Καβάλας, τον κατήγγειλε φίλη του ότι τη βίασε και έκλεψε από το σπίτι της χρυσαφικά. Ολοκληρώθηκαν χθες οι διήμερες επιστημονικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις του Ιατρικού Συλλόγου στη μνήμη του Δαβίδ Συμεωνίδη. Μνημόσυνο για τους πεσόντες στη Μάχη της Κρήτης τελέστηκε χθες στον ιερό ναό του Αγίου Παύλου. Στις 6 το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο θεία λειτουργία για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων. Την Κυριακή εθελοντικός καθαρισμός στη δυτική πλευρά της Καλαμίτσας. Τον οργανώνει ο σύλλογος κατοίκων Κηπούπολης- Καλαμίτσας.

 

Νίκη στο ματς με το Νέο Σιδηροχώρι Ροδόπης χρειάζεται ο Άρης Πηγών για να ανέβει στη Γ’ Εθνική. Τρεις νίκες στο κολυμβητήριο η ομάδα πόλο του ΝΟΘΑΚ. Μαζί με τον Λεβαδειακό και ο Νίκος Καραμπετάκης στη SL1.

 

Προηγούμενο άρθρο

Ο Δήμος Παγγαίου παραχωρεί χώρο στην ΕΛ.ΑΣ. για τον Σταθμό Νέας Περάμου

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο