Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία της δημοτικής παράταξης του Βαγγέλη Παππά με νέο δημοτικό συνδυασμό στο Δήμο Καβάλας. Κατά πάσα πιθανότητα με αυτόν του Γιάννη Εριφυλλίδη. Το βράδυ του Σαββάτου ο κ. Παππάς έκανε σχετική ανακοίνωση, χωρίς να αναφέρει με ποιον θα συνεργαστεί. Συζήτησε με πολλούς κι όπως φαίνεται κατέληξε σε οριστική απόφαση. Το απόγευμα στο Ακόντισμα ο Θόδωρος Μουριάδης ανακοινώνει υποψηφίους του. Την Παρασκευή εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο στην Ομόνοια ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Υποψηφίους του συνέχισε να ανακοινώνει το Σαββατοκύριακο ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

 

Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής από την Αθήνα θα αναλάβουν την προανάκριση για τη φωτιά στο Διαλεκτό. Νέο περιστατικό στους Αντιφιλίππους, αντιμετωπίστηκε άμεσα το απόγευμα του Σαββάτου. Μετά από λειτουργία 3 μόνο μηνών έκλεισε κεντρικό σούπερ μάρκετ. Περισσότεροι από 400 είναι οι πρόσφυγες στο Ασημακοπούλου, αναφέρει σε απάντηση του σε ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης. Ηλικιωμένος άνδρας πνίγηκε το Σάββατο στη Νέα Πέραμο. Χωρίς αμοιβή μηχανικών η έκδοση νέων αδειών των πυρόπληκτων του Δήμου Νέστου

 

Ο γιατρός Μένιος Πολίτης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας με το συνδυασμό Καγκελίδη. Την Ελπίδα Παπαδιονυσίου ανακοίνωσε ο Στέργιος Ηλιόπουλος. Γιορτή έκπληξη για τα γενέθλια της Αναστασίας Ιωσηφίδου, την διοργάνωσαν οι υποψήφιοι της. Έργο ασφαλτοστρώσεων στη Δ.Ε. Φιλίππων. Αύριο στην Καβάλα ο Στέφανος Τζουμάκας. Την ερχόμενη εβδομάδα και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Το όνομα του συνδυασμού του ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέστου Τάσος Τσολάκης. 30 υποψηφίους του ανακοίνωσε ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

 

Περίπου 10 οι ασθενείς από την Αλεξανδρούπολη που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καβάλας. Τοπική επιχείρηση τιμά τους πυροσβέστες, προσφέρει σε αυτούς δωρεάν μασάζ! Πρόταση Παύλου Ζησίμου για στήριξη των πυρόπληκτων από το Επιμελητήριο. Διακοπή νερού σε συνοικίες της πόλης προκάλεσε μία ακόμη φορά την περασμένη Παρασκευή το έργο των οπτικών ινών. Την Κυριακή η γιορτή της πατάτας στη Λεκάνη. Σάββατο και Κυριακή το φεστιβάλ της Παλιάς Καβάλας. Συνεχίζεται σήμερα και αύριο η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτων βοηθειών για τους πυρόπληκτους από σωματεία του ΠΑΜΕ.

 

Ισόπαλος 1-1 ο ΑΟΚ με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Το γκολ ο Γκέντσογλου. Επανασπορά στο χόρτο του «Ανθή Καραγιάννη», θα χρησιμοποιηθεί πάλι σε έναν μήνα. Πρόκριση στα πέναλτι για τον Βύρωνα στο κύπελλο Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθρο

Το Καλοκαίρι τελειώνει, τα έργα συνεχίζονται…

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο