Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

Απόφαση ευχάριστη έκπληξη από τον πολιτιστικό συνοικιακό σύλλογο Αγίας Βαρβάρας- Πεντακοσίων.

Θα κάνει παρέλαση στον Κεχρόκαμπο για εθνική γιορτή της 28ης Οκτώβρη. Στηρίζοντας εκτός από το χωριό και τους 7 μαθητές του σχολείου. Ο συγκεκριμένος πολιτιστικός σύλλογος τόσα χρόνια έκανε παρέλαση στην Καβάλα. Φέτος μάλιστα άλλοι σύλλογοι επεδίωξαν να αλλάξουν σειρά, να κάνουν παρέλαση στην πόλη μας με τέτοιο τρόπο ώστε να προβάλλονται περισσότερο. Η ανακοίνωση του συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας και των Πεντακοσίων σημειώνει τη συνεννόηση και τη σύμφωνη γνώμη και της Πρωτοβάθμιας Καβάλας.

 

Επιστολή του Φαρμακευτικού συλλόγου Καβάλας προς τον διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ζητά να τοποθετηθούν γιατροί στα αγροτικά ιατρεία του Νομού. Χωρίς καθαρίστρια λειτουργεί από τη Δευτέρα το Δημοτικό Ωδείο, θα καλύψουμε το κενό με ιδιωτικό συνεργείο απαντά ο Δήμος Καβάλας. Νέα αναβολή για τις 21 Νοέμβρη στη δίκη των 5 κατηγορούμενων για τις εκδηλώσεις της Νομαρχίας Καβάλας, πιθανή η αθώωση τους αν αποδειχθεί ότι η μεγαλύτερη οικονομική ζημιά αφορούσε κονδύλια της ΕΕ. Από τώρα το ναυτιλιακό πρακτορείο του Aqua Blue αναφέρει μη εκτέλεση δρομολογίου του από και προς Καβάλα στην απεργία των ναυτικών στις 24 Οκτώβρη. 4 προτάσεις ισάριθμων κοινοπραξιών εταιριών κατατέθηκαν στη διαγωνιστική διαδικασία για τις μελέτες κατασκευής νέου λιμανιού στην Κεραμωτή.

 

Ο φράκτης στον Έβρο θα επεκταθεί με ή χωρίς κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωση, δήλωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Μία σύλληψη στο Νομό Καβάλας για κατοχή ποσότητας χασίς. Σύλληψη άνδρα στην Καβάλα γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Την ερχόμενη Πέμπτη το απόγευμα στη Μ. Λέσχη η ΕΛΜΕ Καβάλας καλεί σε συνάντηση γνωριμίας μόνιμους καθηγητές και αναπληρωτές που πρώτη φορά εργάζονται σε Γυμνάσια Λύκεια του Νομού.

 

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού, θα δοθεί μία ακόμη παράσταση- τη Δευτέρα- για τη «Σέρρα- Η ψυχή του πόντου». Αύριο το απόγευμα στην Ερυθρού Σταυρού ένα ακόμη ραντεβού όπως παλιά. Τραγουδά ο Κώστας Μπίγαλης. Την Κυριακή το απόγευμα στον Σκάϊ ο Ευτύχης Μπλέτσας παρουσιάζει τουριστική εκπομπή για την πόλη και το Ν. Καβάλας.

 

Στις 4 το απόγευμα της Κυριακής ο ΑΟΚ υποδέχεται στο «Ανθή Καραγιάννη» τη Νίκη Βόλου. Διαιτητής ο Μπαλαχούτης από τον Πειραιά.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Η απεργία των ναυτικών επηρεάζει τα δρομολόγια του Aqua Blue

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο