Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Από το 16ο Δημοτικό σχολείο άρχισαν οι παρεμβάσεις του Δήμου σε χώρους αυλών. Θα συνεχιστούν στην αυλή του 17ου, του 5ου Λυκείου και του 4ου Δημοτικού. Χρήματα υπάρχουν για συντηρήσεις κτιρίων στο ειδικό της Νέας Καρβάλης, το Ζουμπουλάκειο και το 12ο. Τα ποσά δεν είναι μεγάλα αλλά υπάρχει προοπτική να αυξηθούν άμεσα. Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να τελειώσει όλες τις εργασίες πριν τον Σεπτέμβρη που αρχίζουν τα μαθήματα. Η παρέμβαση σε κάθε αυλή διαρκεί 2 με 3 μέρες. Σήμερα το πρωί γονείς και κηδεμόνες απ’ όλο το Νομό επιδίδουν ψήφισμα στην Πρωτοβάθμια, αντίθετο στη συνδιδασκαλία.

 

Προ εκπλήξεως αρκετοί επαγγελματίες της Καβάλας, λόγω νέου προεδρικού διατάγματος καλούνται να επιστρέψουν μέρος των χρημάτων κρατικών ενισχύσεων για λογαριασμούς ρεύματος. Αυξημένος και σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιών στο Νομό, χθες υπήρξαν μικρά περιστατικά σε χόρτα στη Νέα Καρβάλη και τη Λυδία. Τρεις άνθρωποι πνίγηκαν την Τετάρτη στις παραλίες του Οφρυνίου, Ν. Ηρακλείτσας και της Κεραμωτής. Τρία 20άρια κι ένα 17,7 στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την απόφοιτη του 6ου Λυκείου Άννα Δουλγερίδη. Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της διοίκησης του ΕΚΑΒ ήταν χθες στη Θάσο.

 

Γιάννης Πασχαλίδης και Θόδωρος Μουριάδης στη συνάντηση στη Βουλή της διαρκούς επιτροπής φιλίας Ελλάδας- Ιαπωνίας. Ομιλία στη Βουλή της Αγγελικής Δεληκάρη, σε νομοσχέδιο για την Ακαδημία Αθηνών. Άμεσα ο Υπουργός Υγείας διορίζει διοικητικό συμβούλιο στο Νοσοκομείο. Μαρκόπουλος και Αρχοντής σε εκδήλωση για τον τουρισμό που έγινε προχθές στην Αθήνα. Ικανοποίηση του Δημάρχου Θάσου για τους επιπλέον αστυνομικούς στο νησί, ευχαριστεί Χρυσοχοΐδη και Παναγιωτόπουλο. Η εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στην κρατική τηλεόραση προβάλλει την Καβάλα. Προγραμματίζεται να βιντεοσκοπηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας ο Κίμωνας Παπαδόπουλος. Την Τετάρτη 24 Ιουλίου επόμενη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι της Καβάλας.

 

Το Σάββατο 2ο Ιουλίου στους Αντιφιλίππους η 20η γιορτή του καλαμποκιού. Αύριο βράδυ στην Τόσκα ντίσκο πάρτι, οργανώνεται από τη διαδικτυακή ομάδα των κατοίκων του Παληού. Στο Λιμανάκι του Λιμένα Θάσου η Γαλάζια Σημαία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Ολοκληρώθηκε στο Πανεπιστήμιο της Καβάλας το θερινό σχολείο του τμήματος Χημείας, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Σορβόνης.

 

Και επίσημα νέος προπονητής του ΑΟΚ ο Νίκος Καραμπετάκης. Τεχνικός διευθυντής ο Χάρης Παππάς. Ο ΑΟΚ δεν συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Γιάννη Καζαντζίδη. Μένει στο Νέστο ο Σέα. Ανανέωσε με το ΓΣΕ ο Γκαθράϊτ. Στην ομάδα της Ελευθερούπολης ο Σπύρος Καψαλός.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις έντεκα ποδοσφαιριστών κατά της ομάδας τoυ ΑΟΚ

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο