Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

Μία ακόμη συνάντηση για το μέλλον της πιάτσας των Ταξί στην πλατεία Καπνεργάτη έγινε χθες στο δημαρχείο. Η γνωστή πρόταση του Δήμου φέρεται να βελτιώθηκε, οι οδηγοί Ταξί επιφυλάχτηκαν να απαντήσουν. Σήμερα θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, μάλλον τη Δευτέρα θα γίνει γενική συνέλευση των ταξιτζήδων. Ο Δήμος Καβάλας βιάζεται να μεταφερθεί η πιάτσα για να επεκταθεί το εκτελούμενο έργο της πλατείας Καπνεργάτη.

 

Ομαλά έγιναν οι Αγιασμοί σε όλα τα σχολεία του Νομού. Επανήλθαν στο κτίριο τους μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και Λυκείου Κρηνίδων. Στη Λυδία λειτουργεί το ειδικό νηπιαγωγείο. Σχεδόν σίγουρη είναι η συνδιδασκαλία σε τάξεις του 14ου Δημοτικού. Πειραματικό Δημοτικό σχολείο ιδρύεται στην Καβάλα, θα λειτουργήσει σε έναν χρόνο στο σχολικό κτίριο του Αγίου Λουκά. Την Δευτέρα 30 Σεπτέμβρη ξεκινούν τα μαθήματα σε τμήματα και σχολές του Δημοκρίτειου στην Καβάλα. Και οι 4 Δήμοι του Νομού επιχορηγούνται από το κράτος για τις ανάγκες των σχολείων τους. Είναι η 3η τακτική δόση.

 

Επιστολή απόγνωσης των αγροτών της Καβάλας και του Δήμου Παγγαίου σχετικά με το πρόβλημα της ξηρασίας. Καλές τιμές για τα σταφύλια της ΔΕ Ελευθερών. Τους πρέσβεις ΗΠΑ και Ελβετίας στην Αθήνα συνάντησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συναντήθηκε ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Στον Αγιασμό του Ειδικού Δημοτικού παρέστη ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Αντίθετος με την Κυβερνητική πρωτοβουλία που εμμέσως αυξάνει την τιμή του νερού ο Χρήστος Ποτόλιας. Στο τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναβρεί την αισιοδοξία του, δήλωσε η υποψήφια βουλευτής Καβάλας Αναστασία Μιρλή. Από το απόγευμα ως τις 11 το βράδυ του Σαββάτου οι εκλογές στο Εργατικό Κέντρο.

 

Ξεκινά το βράδυ στο Πάρκο Φαλήρου το φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή. Εκδρομή στα Σκόπια από τους συνταξιούχους της ΒΦΛ. Την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη αγιασμός στον συνοικιακό σύλλογο της Χωράφας. Την Δευτέρα 23 Σεπτέμβρη κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό σχολείο Καβάλας.

 

Χωρίς φιλικό το Σαββατοκύριακο ο ΑΟΚ. Δεν αποκλείεται η πραγματοποίηση μιας ακόμη μεταγραφής. Αύριο το απόγευμα στο κλειστό της Καλαμίτσας το πρώτο επίσημο ματς για φέτος των Πανθήρων, αφορά το κύπελλο Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθρο

Προς ίδρυση και λειτουργία σ' ένα χρόνο το «Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Καβάλας»

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο