Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Ειδικές κάρτες σύντομης ελεύθερης στάθμευσης στο κέντρο της πόλης χορηγούνται στους επαγγελματίες της Καβάλας. Η συμφωνία για την εξυπηρέτηση τους έγινε μεταξύ του Δήμου Καβάλας και της Ομοσπονδίας, κατόπιν αιτήματος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Αφορά τα επαγγελματικά οχήματα που θα σταθμεύουν για λίγο και δωρεάν σε περιοχές ελεγχόμενης στάθμευσης. Οι προϋποθέσεις για την έκδοση της κάρτας έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

 

Σοβαρά προβλήματα σε τμήματα της Θάσου από πολύωρη διακοπή ρεύματος λόγω βλάβης. Διακοπή ρεύματος και στη συνοικία της Παναγίας- Παληό. Αναστέλλει τη λειτουργία του το νηπιαγωγείο Πέρνης, για το επόμενο έτος δεν είχε καμία εγγραφή μαθητή. Παραμένουν σε αναστολή το Ειδικό Δημοτικό Θάσου, το νηπιαγωγείο Λυδίας. Συνεχίστηκαν χθες οι συναντήσεις της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Καβάλας με διευθυντές σχολείων της πόλης και συλλόγους γονέων κηδεμόνων. Με χρήματα του ταμείου συνοχής θα μελετηθεί η κατασκευή 9 θέσεων ηλεκτροδότησης πλοίων στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας. Όλο και περισσότεροι ασθενείς και συνοδοί επιλέγουν να φορούν προστατευτική μάσκα όσο βρίσκονται στο Νοσοκομείο. Την Πέμπτη 28 Αυγούστου η Καλοκαιρινή εκδήλωση στην αγορά, την στηρίζει οικονομικά και η Περιφέρεια ΑΜΘ.

 

4 στρέμματα καλαμιές έκαψε η πυρκαγιά το βράδυ της Τετάρτης στην παραλία Οφρυνίου. Πυρκαγιά σε χωράφι κοντά στις Κρηνίδες. Φωτιά σε τζετ σκι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή δύο ατόμων, το περιστατικό έγινε προχθές στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Οφρυνίου. Ένας τραυματίας σε τροχαίο στο λιμάνι του Λιμένα της Θάσου. Αστυνομικοί του Α.Τ. Ορφανίου συνέλαβαν ημεδαπό με φορολογικές εκκρεμότητες και απάτες στη Γερμανία. 20 άτομα θα εργαστούν προσωρινά σε υπηρεσίες της ΠΕ Καβάλας μέσω του προγράμματος πλησίον της σύνταξης. Καλύπτουν κενά στη Δ. Μεταφορών, γραφείο Κίνησης και Τοπογραφική. Συμπολίτης μηχανικός και σωματείο επιπλοξυλουργών συνεργάστηκαν σε δωρεά επίπλων σε οικονομικά αδύναμη οικογένεια.

 

Χριστόδουλο Τοψίδη και Θόδωρο Μαρκόπουλο ευχαριστεί το Μουσικό Σχολείο, δώρισαν εξοπλισμό της αίθουσας «Νικόλαος Μάρτης». Ηθοποιούς για την παιδική του παράσταση αναζητά το ΔΗΠΕΘΕ, η ακρόαση των υποψήφιων που πρέπει να διαθέτουν και καλή φωνή, θα γίνει στις 26 Ιουλίου.

 

Συνεχίζει στον ΑΟΚ ο Κοσμάς Γκέκας, παίκτης της ομάδας ο τερματοφύλακας Βίκτωρας Σακαλίδης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Διευκόλυνση επαγγελματιών - Ειδική κάρτα δωρεάν στάθμευσης

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο