Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Οι αδειούχοι του Αυγούστου αύξησαν την κίνηση τόσο στο λιμάνι της Κεραμωτής όσο και στο λιμάνι της Καβάλας. Ίδια κατάσταση αναμένεται σήμερα και στα δύο λιμάνια. Κι ενώ στην Κεραμωτή τα φέρι μποτ γέμιζαν το ένα μετά το άλλο, στην Καβάλα ο «Νικητής» καθυστέρησε στην άφιξη του 40 περίπου λεπτά. Πολλοί από αυτούς που τον περίμεναν το μετάνιωσαν. Επέλεξαν να βρεθούν στη Θάσο μέσω της Κεραμωτής.

 

Εκδόθηκε χθες από το Υπουργείο Περιβάλλοντος η απόφαση έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων για υφιστάμενα και νέα έργα στο «Φίλιππος Β’». Ήταν η μοναδική εκκρεμότητα για να το αναλάβει ο ιδιώτης υπό παραχωρησιούχος. Με χαμηλούς τόνους, μετριοπάθεια και αναφορές μόνο στους στόχους του, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το Επιμελητήριο ο Γιάννης Σαρρής. Το απόγευμα στην Αγία Φωτεινή στη συνοικία της Νεάπολης η κηδεία της πρώην νομαρχιακής συμβούλου Άννας Ζήκου. Πέθανε χθες σε ηλικία 64 ετών. Τρεις δικαστικοί αστυνομικοί στην Εισαγγελία Καβάλας, επίσημα θα αναλάβουν καθήκοντα το αργότερο τον Σεπτέμβρη. Πολύς κόσμος στην Ελευθερούπολη για τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τις άλλες εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας.

 

Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε κάτοικο του Δήμου Παγγαίου επειδή έβαλε φωτιά να κάψει σκουπίδια. Στη δικαιοσύνη προσφεύγει συμπολίτης- συγγενής ατόμου με ειδικές ανάγκες, ζητώντας να παρκάρει σε θέση για ΑμεΑ δέχθηκε φραστική επίθεση οδηγού που ήταν παρκαρισμένος στο ίδιο σημείο παράνομα. Κλειστά λόγω διακοπών 10 με 20 Αυγούστου τα γραφεία των λογιστών φοροτεχνικών του Ν. Καβάλας. Να ιδρυθεί ΚΑΠΗ και να λειτουργήσει στο παλιό κτίριο της αστυνομίας, ζητά το τοπικό συμβούλιο Αμυγδαλεώνα. Οι Δήμοι Θάσου και Νέστου επέλεξαν και προσέλαβαν τις καθαρίστριες των σχολείων τους, θα εργαστούν σε αυτά από την 1η Σεπτέμβρη. Το ευρισκόμενο σε εξέλιξη έργο αναβάθμισης του βιολογικού καθαρισμού στο Δάτο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης.

 

Λόγω έλλειψης προσωπικού το τουριστικό περίπτερο του Δήμου Καβάλας λειτουργεί ως το μεσημέρι. Παραμένουν στην περιοχή οι πρόσκοποι από την Αθήνα και παρά την περιπέτεια που είχαν στο Παγγαίο, χθες ζωγράφισαν χώρους στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου. Μετά τον 15Αυγουστου τρεις μουσικές εκδηλώσεις της ΠΕ Καβάλας με τοπικά σχήματα. Θα γίνουν σε Ζυγό, Μουσθένη και Κεραμωτή. Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα της Τεργέστης στηρίζει οικονομικά την ανακαίνιση του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου.

 

Ανακοινώθηκε χθες ότι συνεχίζει στον ΑΟΚ ο αμυντικός Μανώλης Περδίκης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Ουρές στην Κεραμωτή- Καθυστέρηση λόγω «Νικητή» στην Καβάλα

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο