Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

 Επιβεβαιώνεται η καταγγελία γονέων σύμφωνα με την οποία εκπαιδευτικός ζήτησε από τους μαθητές να φέρουν στο σχολείο χαρτί υγείας και χαρτί κουζίνας. Αυτό δεν επιτρέπεται, είπε στην Πρωινή η δημοτική σύμβουλος Ανθή Χατζηφραντζή. Παρέπεμψε τους εκπαιδευτικούς στο Δήμο, μέσω του διευθυντή κάθε σχολικής μονάδας. Πιο συνηθισμένη είναι η προτροπή αρκετών εκπαιδευτικών προς τους μαθητές να προσφέρουν στο σχολείο χαρτί Α4. Σχετικά με τις πιθανές συνδιδασκαλίες το τοπίο παραμένει ρευστό εξ αιτίας της αναμονής για το διορισμό κι άλλων αναπληρωτών.

 

Εκδόθηκε η απαραίτητη οικοδομική άδεια για τις αλλαγές και συντηρήσεις στο Νοσοκομείο, αφορούν το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία. Παράταση ως το τέλος Νοέμβρη πήρε το έργο στην αγορά του Αγίου Νικολάου. Ο αντιπρόεδρος του σωματείου Ταξί Γρηγόρης Αποστολίδης αναφέρεται σε συγκεκριμένους λόγους που η προτεινόμενη νέα πιάτσα πλησίον της πλατείας Καπνεργάτη είναι ακατάλληλη. Για το θέμα της πιάτσας θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα το Δημοτικό Συμβούλιο, την συνεδρίαση προκάλεσαν με αίτημα τους όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

 

Σήμερα στην Καβάλα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας. Στις 6 το απόγευμα μιλά σε εκδήλωση στο «Άπαρτο». Πιο μπροστά θα επισκεφθεί την «Σελέκτα» και το Δημαρχείο. Συνέντευξη για το μεταναστευτικό έδωσε στην κρατική τηλεόραση ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Δημοσίευμα εφημερίδας της Ξάνθης αναφέρει ότι η Καβάλα σε επίπεδο ΑΜΘ, είναι πρώτη σε ανεργία. Συγκροτήθηκαν τα συμβούλια πολιτικής προστασίας Δήμων Καβάλας και Θάσου. Της Θάσου έκανε την πρώτη του συνεδρίαση. Τέσσερις συλλήψεις στο Ν. Καβάλας σε περιπτώσεις παραβάσεων στη νομοθεσία περί ναρκωτικών.

 

Την Κυριακή εκλογική γενική συνέλευση των κατοίκων της Παναγίας. Την Κυριακή 27 Οκτώβρη η γιορτή του Κάστανου στο Παλαιοχώρι. Ζωϊδάκης, Παρχαρίδης, Εύη Αδάμου και Stavento στις παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις της έκθεσης του Επιμελητηρίου.

 

Πήρε πιστοποιητικό η ΠΑΕ ΑΟΚ, σήμερα αναχωρεί για τη Λάρισα. Στις 3 αύριο το μεσημέρι με μετάδοση από τον Σκάι το ματς της 1ης αγωνιστικής. Σε αγώνα δρόμου διάρκειας μιας εβδομάδας στο Μονακό θα λάβει μέρος ο Σάκης Στημονιάρης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Τελευταία παράταση στο έργο του Αγίου Νικολάου

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο