Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Τρεις ακόμη μήνες συνεχίζονται οι αποσπάσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αστυνομικών που εργάζονταν στο Ν. Καβάλας. Με απόφαση του Υπουργού οι αποσπάσεις συνεχίζονται αν και θα μπορούσαν να διακοπούν ώστε οι αστυνομικοί να επιστρέψουν. Το ήθελαν αφού οι οικονομικοί όροι κάθε απόσπασης άλλαξαν προς το δυσμενέστερο. Υπολογίζεται ότι οι αστυνομικοί που έφυγαν με απόσπαση από την Καβάλα είναι περισσότεροι από 50, προσωρινά εργάζονται σε υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τα νησιά του Β. Αιγαίου. Ακόμη και στην Κρήτη!

 

Στην επόμενη συνεδρίαση του υπηρεσιακού συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Καβάλας θα υπάρξουν νέα για το ενδεχόμενο συνδιδασκαλίας σε δημοτικά σχολεία της πόλης. Έντονες οι φήμες υποβιβασμού δύο ή και τριών σχολείων λόγω της γενικότερης μείωσης των μαθητών. Ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης απέρριψε χθες την ιδέα η πιάτσα των ταξί στην πλατεία Καπνεργάτη να παραμείνει στο σημείο που είναι σήμερα, κοντά στο κτίριο του ΟΤΕ. Δεν έγινε η σύσκεψη που είχε συμφωνηθεί στη διάρκεια συζήτησης του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με χρήματα της Πυροσβεστικής ανακατασκευάστηκε το πυροφυλάκιο πάνω από την Καβάλα, στον Σταυρό. Χωρίς εκπλήξεις η απόφαση της Διεύθυνσης Υγείας για την καταλληλόλητα των υδάτων κολύμβησης στις παραλίες του Νομού.

 

Μαζί με τις εκπτώσεις από τις 8 Ιουλίου η διεύρυνση του απογευματινού ωραρίου λειτουργίας της αγοράς. Σημαντική δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών και επίπλων της Alpha Τράπεζας στο Λύκειο Κρηνίδων, δωρεά του Μασούτη στο Νοσοκομείο και της εταιρίας που κατασκευάζει το δίκτυο οπτικών ινών στο Δήμο Καβάλας. Ανακοίνωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου με αφορμή τη χθεσινή μέρα προσφύγων. Με τους επικεφαλής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιουνίου οι σχολικές επιτροπές όλων των Δήμων του Νομού.

 

Οι δύο λαϊκές αγορές της Καβάλας την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν την Πέμπτη 27 Ιουνίου. Η αλλαγή αφορά την τοπική γιορτή το ερχόμενο Σάββατο. 4 με 6 Ιουλίου στην παραλία Οφρυνίου η εκδήλωση για τον τουρισμό του ομίλου Κουρτίδη. Από την ερχόμενη εβδομάδα και για όλο το Καλοκαίρι εκδηλώσεις από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης.

 

Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για τη νέα ΠΑΕ στον ΑΟΚ. Ακόμη πιο σίγουρος για τη θέση του νέου προπονητή ο Νίκος Καραμπετάκης. Το Σάββατο ο μικρός και μεγάλος τελικός του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, θα γίνει στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

 

Προηγούμενο άρθρο

Σημαντική δωρεά της Alpha Bank στο Γενικό Λύκειο Κρηνίδων

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο