Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Δυσκολεύουν τα πράγματα στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη σε σχέση με τον ιό του Δυτικού Νείλου. Τα κρούσματα αυξήθηκαν σε 9, σημειώθηκε ένας θάνατος στη Ροδόπη. Μόνο ο Ν. Καβάλας σε επίπεδο Περιφέρειας ΑΜΘ, δεν έχει ως τώρα περιστατικό. Εντείνονται τα προληπτικά μέτρα αν και όπως ισχυρίζονται οι αρμόδιοι τελικά τα επιπλέον κρούσματα δεν θα τα αποφύγουμε. Αναμένονται, σύμφωνα με το ίδιο σκεπτικό, κρούσματα και στην Καβάλα.

 

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών διάρρηξης σε κοσμηματοπωλείο στην αγορά του Αγίου Νικολάου. Ο επαγγελματίας κάνει καταγραφή των κοσμημάτων για να βρει ακριβώς τι λείπει. Δημοτικός υπάλληλος που ήταν τυχαία στην παραλία κάτω από την οδό Τερμεντζή έσωσε ηλικιωμένο κολυμβητή που είχε χάσει τις αισθήσεις του. Σε ορεινή περιοχή του Παγγαίου η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι, καίει χόρτα. Επιχειρούν πεζοπόρα τμήματα, θα επανέλθουν σύντομα τα εναέρια μέσα. Με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών καλεί τους νέους να εγγραφούν στις σχολές της ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ.

 

Σε ειδική κινητοποίηση πολιτικής προστασίας για 6 μήνες όλη η Περιφέρεια ΑΜΘ, η απόφαση οφείλεται στα κρούσματα της πανώλης των μηρυκαστικών. Ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Αχιλλέα Γερόπουλου αναφέρεται στις επόμενες ενέργειες για να δημιουργηθούν οι νέες θέσεις στάθμευσης κοντά στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Παρεμβάσεις σε διαβάσεις αρμοδιότητας της Περιφέρειας ΑΜΘ θα κάνει ο Αναπτυξιακός Οργανισμός, η σύμβαση υπογράφηκε χθες από τον Χριστόδουλο Τοψίδη και τον Λάζαρο Τσαταλμπασίδη. Το Καλοκαίρι φέτος είναι καλύτερο από το περσινό, δήλωσε για την Νέα Πέραμο ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Τάσος Μεταξάς. Να βελτιωθούν οι υποδομές στο Νομό, ζήτησε η Αναστασία Ιωσηφίδου. Έκανε κριτική στον Θόδωρο Μουριάδη για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη.

 

Δωρεά εξοπλισμού στην Πυροσβεστική από το Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Καβάλας. Τρεις εκδηλώσεις θα γίνουν το Φθινόπωρο για τα 100 χρόνια από την εγκατάσταση των Καππαδοκών στη Νέα Καρβάλη.

 

Αόριστη και με ευχές η ανακοίνωση Χατιντάτζη για τον ΑΟΚ. Σταματά πριν καλά καλά ξεκινήσει η συνεργασία στο μπάσκετ του ΑΟΚ με την Ένωση. Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του Τάσου Πιστέλα, επί σειρά ετών παράγοντα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή Καβάλας.

 

Προηγούμενο άρθρο

Αύξηση κρουσμάτων ιού του Δ. Νείλου στην ΑΜΘ – Κανένα στην Καβάλα

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο