Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

 Έκτακτο χαρακτήρα είχε η σύσκεψη χθες στο Διοικητήριο. Ο Υφυπουργός Χρήστος Κέλλας και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στρατάκος εκτιμούν ότι δεν χρειάζονται άλλα μέτρα για την ευλογιά των προβάτων. Θεωρούν ότι θα αποδώσουν τα υφιστάμενα. Επιθυμούν η κατάσταση να βελτιωθεί γρήγορα. Δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία των κυβερνητικών παραγόντων οι κτηνοτρόφοι. Σήμερα τα αποτελέσματα των ελέγχων μονάδα 1.000 ζώων στα πεδινά του Δήμου Νέστου.

 

Δικογραφία σε βάρος 87χρονης στη Θάσο, άναψε φωτιά να κάψει κλαδιά και προκάλεσε την πυρκαγιά κοντά στο Ραχώνι. Κινδύνευσε και η ίδια. Της επιβλήθηκε πρόστιμο 2.700 ευρώ.  Αύριο το απόγευμα αρχίζει την επίσκεψη του στην Καβάλα ο Παύλος Πολλάκης, την Κυριακή το απόγευμα στην πόλη μας ο Στέφανος Κασσελάκης. Με το νέο έτος η μετακόμιση της Πολεοδομίας από το Διοικητήριο στο κτίριο πρώην ΕΟΚ. Στο υπόγειο του ίδιου κτιρίου θα μεταφερθεί το αρχείο της υπηρεσίας. Οριστικά θα εκπονηθούν δύο ακόμη μελέτες για την πεσμένη γέφυρα, τις πληρώνει η Εγνατία Οδός.

 

Ικανοποίηση Χριστόδουλου Τοψίδη για τα έργα που εκτελούνται γρήγορα στο Αμφιθέατρο. Επισκέφθηκε αυτά στα Τενάγη και στο κεντρικό λιμάνι. Εγκαινιάστηκε το έργο στο σχολείο των Κρηνίδων. Ανάρτηση του Αλέξη Πολίτη, κατηγορεί τη διοίκηση της Περιφέρειας ότι κρύβει την έναρξη έργων από τη διοίκηση Μέτιου. Η δημοτική περιουσία θα καταγραφεί για να πουληθεί, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Χρήστος Ποτόλιας. Λήγει το μεσημέρι η προθεσμία για υποψηφιότητες στις εκλογές του Επιμελητηρίου. Μέλος του ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού η βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη.

 

Με ασθενοφόρο του Δήμου Νέστου θα επιστρέφουν στο σπίτι τους οι δημότες που χρειάζεται να νοσηλευτούν στο Νοσοκομείο Καβάλας. Κινδυνεύει να στερέψει το σπήλαιο του Αγγίτη, αναφέρουν εκπρόσωποι του ΕΟΣ Καβάλας που πρόσφατα το επισκέφθηκαν. Εκδήλωση για τις εγγραφές στο κτηματολόγιο πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας.

 

Από τη Χαλκιδική ο διαιτητής στο ματς του ΑΟΚ με τον Καμπανιακό. Κληρώθηκε η δεύτερη φάση για τα ματς του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

 

Προηγούμενο άρθρο

Οριστικά δύο ακόμη μελέτες για την πεσμένη γέφυρα

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο