Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

Δίπλα δίπλα στην οδό Βενιζέλου, μπροστά από το Δημοτικό Κήπο θα είναι Αστικά λεωφορεία και ταξί. Αυτό το σενάριο βρίσκει σύμφωνους όλους τους εμπλεκόμενους, αυτό το σενάριο θα προετοιμαστεί για να δοκιμαστεί το επόμενο διάστημα. Το αργότερο αύριο θα κάνουν αυτοψία στην περιοχή ο Δήμος, τα Ταξί και το Αστικό ΚΤΕΛ. Μία ακόμη φορά χθες ο πρόεδρος των Αστικών λεωφορείων επανέλαβε ότι αποδέχεται να διευκολύνει τη νέα πιάτσα ώστε να είναι κοντά στην πλατεία Καπνεργάτη. Ο αντιπρόεδρος του σωματείου των ταξί δήλωσε ότι με εσοχή μπορούν να σταθμεύουν μπροστά στο Δ. Κήπο ακόμη και 8 οχήματα.

 

Ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή από το Τριμελές στον οδηγό ΙΧ που πριν 2 χρόνια παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα στο κέντρο της πόλης τον Τάκη Βελισσάρη. Σε άλλη υπόθεση ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Ντίνος Κλειτσιώτης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή για χορήγηση ψευδούς βεβαίωσης. Μήνυση σε βάρος του κατέθεσε γιατρός του νοσηλευτικού ιδρύματος. Την Τετάρτη 16 Οκτώβρη με εκδήλωση στο Λούσυ παρουσιάζεται ο συνδυασμός του υποψήφιου προέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Σαρρή.

 

Άρχισε χθες το απόγευμα, συνεχίζεται από το πρωί στο ξενοδοχείο Λούσυ το συνέδριο των Λυκείων των Ελληνίδων. Με την πρέσβη της Αυστραλίας στην Αθήνα συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τροποποιεί τη διάταξη θήρας το Δασαρχείο Καβάλας, απαγορεύει το κυνήγι τρυγονιών. Ανήλικος ημεδαπός διέρρηξε κατοικία στην Καβάλα, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Κλειστό για 15 μέρες λόγω εργασιών το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο Καβάλας.

 

Εκπαιδευτικοί του Λυκείου Κρηνίδων έκαναν εκπαιδευτικό ταξίδι στο Δουβλίνο. Παρουσία του Δημάρχου τελέστηκε αγιασμός στον 1ο παιδικό σταθμό του Δήμου Καβάλας. Τοψίδης– Μαρκόπουλος παρέδωσαν στον Μητροπολίτη Στέφανο λεύκωμα της Περιφέρειας ΑΜΘ για τα 100 χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ. Αρχίζουν στις 6 το απόγευμα από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου οι εκδηλώσεις παρουσία του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου. Δωρεά λαδιών, η καθιερωμένη κάθε χρόνο, από τους Καβαλιώτες της Νέας Υόρκης στο σύλλογο Πνοή.

 

Από την Εύβοια ο διαιτητής στο ματς του ΑΟΚ την Κυριακή το μεσημέρι. Αντιπροσωπεία του ΑΟΚ επισκέφθηκε χθες το πρωί το δημοτικό σχολείο της Ν. Καρβάλης.

Προηγούμενο άρθρο

Δίπλα-δίπλα ταξί, λεωφορεία μπροστά στον Δημοτικό Κήπο

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο