• 4 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Στη φυλακή για τρεις μήνες οδηγείται 32χρονος κάτοικος Καβάλας μετά την καταδίκη του στο Τριμελές. Σε επεισόδιο με την πρώην σύζυγο του τον Νοέμβρη του 2022, την απείλησε με σουγιά. Η απόφαση του δικαστηρίου σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα προβλέπει την φυλάκιση του αφού δεν δόθηκε αναστολή, ούτε μέσω έφεσης. Ο 32χρονος είναι κρατούμενος από την προηγούμενη εβδομάδα γιατί παραβίασε άλλες δικαστικές αποφάσεις, πάλι σε σχέση με την πρώην σύζυγο του. Το δικαστήριο χθες τον καταδίκασε σε συνολική ποινή 13 μηνών και πρόστιμο 300 ευρώ.

Γλιτώνουν όπως φαίνεται τη συνδιδασκαλία τα 4 σχολεία της Καβάλας, μέσω τηλεδιάσκεψης συμφωνήθηκε να λειτουργήσουν ουσιαστικά ως 6θεσια αλλά με περισσότερες ώρες μαθήματος από τους διευθυντές. Ενημερωτική ημερίδα για θέματα ασφάλειας στους χώρους του λιμανιού έκανε ο ΟΛΚ, απευθύνονταν στους οδηγούς Ταξί. Περίπου 600 οι πρόσφυγες μετανάστες στη δομή του «Ασημακοπούλου», σχεδόν όλοι εργάζονται. Ακόμη και ως ηλεκτροσυγκολλητές. Στην πόλη της Καβάλας οι περισσότερες καινούργιες οικοδομικές άδειες. 105 άτομα θα προσληφθούν στις κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου, θα εργαστούν για διάστημα δύο μηνών.

Με ομόφωνη απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο απέρριψε το συμβιβασμό και την πληρωμή αναδόχου δημοτικού έργου του 1997. Απαγόρευση στάθμευσης από το απόγευμα σε Ομόνοια και Κουντουριώτου λόγω της λιτανείας της εικόνας του Αποστόλου Παύλου. 45χρονος Ινδονήσιος πέθανε ξαφνικά μέσα στο κρουαζιερόπλοιο που εργάζονταν και χθες ήταν στην Καβάλα. Ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Την Κυριακή η επόμενη άφιξη κρουαζιερόπλοιου, αυτό θα μπει μέσα στο λιμάνι. Την Τετάρτη το Τελωνείο εκποιεί 18 μεταχειρισμένα οχήματα, τιμή εκκίνησης από 300 έως 8.000 ευρώ. Σύγκρουση οχημάτων χθες στο Παληό, προληπτικά στο Νοσοκομείο ο ένας οδηγός.

Ανησυχία των αγροτών του Παγγαίου για την ξηρασία στα Τενάγη των Φιλίππων. Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας σχολιάζει αρνητικά τη συνέχιση της απόσπασης αστυνομικών που λείπουν από την τοπική Αστυνομική Διεύθυνση. Αντιπροσωπεία του 1ου Λυκείου Καβάλας μέσω προγράμματος Erasmus στην Ισλανδία. Αύριο βράδυ λαϊκό γλέντι στη συνοικία του Αγίου Λουκά, οργανώνεται από το σύλλογο της περιοχής.

Ούτε χθες κατέληξαν οι συζητήσεις για την νέα ΠΑΕ ΑΟΚ. Συνεχίζονται σήμερα. Έργο Ενεργειακής Αναβάθμισης του Δήμου για το κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

 

 

Διαβάστε επίσης