Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Με τη βοήθεια της βροχής περιορίστηκε σημαντικά χθες το απόγευμα και το βράδυ το πρόβλημα των πυρκαγιών στο Ν. Καβάλας. Βροχές στο Παγγαίο αναμένονται και σήμερα. Κεραυνός προκάλεσε νέο περιστατικό κοντά στους Φιλίππους, αντιμετωπίστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Καβάλας. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας όλος ο Δήμος Παγγαίου.

 

Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει τον επενδυτή στα Λουτρά των Ελευθερών, «Θα τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει τα προβλήματα με τις υπηρεσίες» είπε ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Θανατηφόρο τροχαίο χθες το μεσημέρι στον Λιμένα, τραυματίστηκε θανάσιμα 50χρονος κάτοικος Θάσου. Μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη αιτήσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση και στα Αστυνομικά Τμήματα του Νομού για τις 50 προσλήψεις συνοριακών φυλάκων. Θα εργαστούν αφού για τρεις μήνες εκπαιδευτούν, στο τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Νέας Καρβάλης. Στις 20 Σεπτέμβρη προγραμματίζει να επισκεφθεί την Καβάλα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας. Την Κυριακή το πρωί στο «Άπαρτο» ο Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Στη Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας ήταν χθες ο Υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Με τη νέα εκπρόσωπο στην Ελλάδα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Από τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη Φθινοπωρινό ωράριο λειτουργίας της αγοράς. Ξαναρχίζουν τη Δευτέρα στο Βύρωνα τα έργα κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου. Ένα ακόμη επεισόδιο απειλών σε βάρος νοσηλευτών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, διαμαρτύρεται το σωματείο των εργαζόμενων. Το ΕΚΑΒ απορρίπτει την παλιά κοινότητα Σωτήρος ως ακατάλληλη για βάση των ασθενοφόρων του στη Θάσο. Γήπεδο ξυλορακέτας θα δημιουργηθεί στην παραλία Περιγιαλίου. Τα έργα στην Αλάνα κατέστρεψαν αυτό που υπήρχε και χρησιμοποιούνταν από τον τοπικό σύλλογο.

 

Αύριο Σάββατο και την ερχόμενη Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη οι εκδηλώσεις στην Κηπούπολη και την Καλαμίτσα από τον τοπικό σύλλογο. Την Κυριακή γιορτή πατάτας στη Λεκάνη, φασολάδας στις Μαριές της Θάσου. Την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα επισκέφθηκαν παλαιοί πρόσκοποι της Καβάλας.

 

Με σκορ 2-0 ο ΑΟΚ επικράτησε του Μακεδονικού στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση στο Ενωσιακό. Τα γκολ στην αρχή του β’ μέρους οι Δαλιανόπουλος- Μάντιτς. Επόμενο φιλικό με τον Νέστο στη Χρυσούπολη.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Στήριξη του επενδυτή, πιέσεις στα Υπουργεία

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο