Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

Εγκαινιάζεται το απόγευμα, λειτουργεί ως και τη Δευτέρα η έκθεση του Επιμελητηρίου. Η KavalaExpo 2024 διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη.  Τα εγκαίνια θα κάνει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, μάλλον μαζί με την Άννα Μάνη. Η Υφυπουργός Ανάπτυξης θα είναι στην Καβάλα και αύριο για τη γενική συνέλευση των Επιμελητηρίων της χώρας. Η φετινή KavalaExpo θα είναι γεμάτη εκθέτες και εκθέματα. Τοπικές επιχειρήσεις επεδίωξαν να συμμετάσχουν ακόμη και την τελευταία στιγμή. Πλούσιο το πρόγραμμα των παράλληλων ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις και αντιπροσωπείες απ’ όλες τις χώρες της Βαλκανικής.

 

Νέες μελέτες θα εκπονήσει η Εγνατία Οδός ΑΕ για την περιοχή της πεσμένης γέφυρας. Κυκλοφοριακή μελέτη θα εκπονηθεί από το Δήμο Καβάλας. Η Περιφέρεια ΑΜΘ έδωσε άδεια λειτουργίας στο σκοπευτήριο πλησίον του Κοκκινοχώματος. Ο Θόδωρος Μουριάδης και ο Χάρης Δαλκίτσης μίλησαν στο αναπτυξιακό συνέδριο της ΑΜΘ που έγινε χθες στην Κομοτηνή. Εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Ιεράς Μητρόπολης τελέστηκε χθες το απόγευμα στην Αθήνα. Λόγω συντήρησης δεν λειτούργησαν 4 ώρες οι φωτεινοί σηματοδότες στις οδούς Ερυθρού Σταυρού- Βενιζέλου- Δαγκλή. Η κυκλοφορία ρυθμίζονταν από τροχονόμους.

 

Το Τελωνείο θεωρεί υπεύθυνο το Αστικό ΚΤΕΛ για τις βεβαιώσεις κλήσεων παράνομης στάθμευσης σε λεωφορεία του κι όταν αυτά βρίσκονται στο κεντρικό λιμάνι. Λόγω της λήξης της τουριστικής περιόδου μειώθηκαν απορρίμματα και ογκώδη αντικείμενα στο Δήμο Καβάλας, ισχύει και το Φθινόπωρο η έλλειψη οδοκαθαριστών. Συνεχίζονται οι δωρεές στο Νοσοκομείο, ιατρικό εξοπλισμό και ηλεκτρικά είδη δώρισε ιδιώτης και ο πολιτιστικός σύλλογος Διπόταμου. Συνελήφθη στην Καβάλα άνδρας διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση για κατοχή ναρκωτικών.

 

110 χρόνια δραστηριότητας στην Καβάλα γιορτάζουν αύριο οι Πρόσκοποι. Η εκδήλωση τους θα γίνει στο χώρο τους στη Νέα Καρβάλη. Μέσω δωρεάς υπάρχει απινιδωτής και στο 5 Λύκειο Καβάλας. Ο Φώτης Λαζαρίδης παραμένει πρόεδρος στο σύλλογο κατοίκων της Παναγίας.

 

Την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι το ματς του ΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο Ελλάδας. Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ο Γιώργος Καλαντζής.

Προηγούμενο άρθρο

Κι άλλες μελέτες για την πεσμένη γέφυρα!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο