Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Νέα παράταση για να τελειώσει τον Νοέμβρη, έλαβε από το Δήμο Καβάλας ο ανάδοχος του έργου της πλατείας Καπνεργάτη. Φαίνεται δύσκολο να τηρήσει την προθεσμία κι έτσι μάλλον θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο. Η υπηρεσία του Δήμου που δέχεται το αίτημα του, σημειώνει το μειωμένο προσωπικό που διαθέτει στο έργο. Αν οι ρυθμοί δεν αλλάξουν τότε όλη η πλατεία Καπνεργάτη θα είναι έτοιμη ίσως και σε έναν χρόνο από τώρα! Οι εργασίες εκτελούνται στην περιοχή δύο χρόνια ήδη!

Με το γνωστό αίτημα για το διορισμό κι άλλων εκπαιδευτικών, γονείς και κηδεμόνες μαθητών δημοτικών σχολείων θα επισκεφθούν πάλι τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας. Αποφάσισαν να μην δεχθούν καμία συνδιδασκαλία. Ερώτηση για τα προβλήματα στα σχολεία της Καβάλας από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Θρασκιά. Ποσό 23.000 διαθέτει ο ΕΦΚΑ για να καθαρίσει την ιδιοκτησία του στο δάσος της Παναγούδας. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα εγκρίνει τον κανονισμό λειτουργίας της Μ. Λέσχης όπως και τα χρήματα που θα πληρώνουν ιδιώτες και σύλλογοι για τις εκδηλώσεις τους στο κτίριο. Ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας υπέγραψε την απόφαση αποζημίωσης των πολιτών, τα σπίτια των οποίων κάηκαν στη φωτιά της Αβραμηλιάς πέρσι το Καλοκαίρι. Τα χρήματα προέρχονται από το ΕΣΠΑ.

Γυναίκα οδηγός οχήματος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική, το τροχαίο έγινε χθες το πρωί στο τούνελ της Εγνατίας οδού στο ύψος της Νέας Καρβάλης. Τροχαίο υλικών ζημιών χθες το μεσημέρι στον κεντρικό δρόμο του Παληού. Από τη Δευτέρα εκπτώσεις στην αγορά, διεύρυνση απογευματινού ωραρίου 6.30 με 9.30 το βράδυ. Με δηλώσεις της στην Πρωινή η Σταυρούλα Γκουλούση επιβεβαιώνει ότι ο Διευθυντής του Ογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου ανέστειλε προσωρινά την παραίτηση του, δίνει προθεσμία ως το τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου. Επιστολή στον Υπουργό για το ίδιο θέμα από το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ. Στο Νοσοκομείο Καβάλας μετατάσσεται νοσηλεύτρια από νοσοκομείο της Αθήνας.

Με τη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη ξεκινά την Κυριακή το φεστιβάλ Φιλίππων. Δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ από και προς το θέατρο με μειωμένη τιμή. Θα γίνονται απόγευμα, τις μέρες των εκδηλώσεων. Στις Κρηνίδες, σε εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων, θα τραγουδήσει στις 18 Αυγούστου ο Τριαντάφυλλος.

Σχεδόν έτοιμο είναι το καταστατικό της νέας ΠΑΕ ΑΟΚ. Για την ίδρυση της προγραμματίζεται έκθεση ορκωτού λογιστή, συμβολαιογραφική πράξη, γνωστοποίηση σε ΓΕΜΗ και Υπουργείο. Παίκτης του ΓΣΕ είναι ο Μιχάλης Καμπερίδης.

Προηγούμενο άρθρο

Κανονισμός και… τιμοκατάλογος για τις εκδηλώσεις στη Μ. Λέσχη!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο