Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

Τα στοιχεία του Λιμεναρχείου Καβάλας επιβεβαιώνουν πλήρως την αύξηση των επισκεπτών στη Θάσο φέτος το Καλοκαίρι. Είναι περισσότεροι σε σχέση με πέρσι αλλά και σε σχέση με το Καλοκαίρι του 2019. Πριν δηλαδή την πανδημία. Μικρή αύξηση σε σχέση με το 2023 στους επιβάτες που ταξιδεύουν στη Θάσο από την Καβάλα, μικρή αύξηση και στους επιβάτες των πλοίων για τα νησιά του Β. Αιγαίου. Χωρίς προβλήματα και η χθεσινή άφιξη του κρουαζιερόπλοιου. Ομαλή η εξυπηρέτηση των επιβατών του.

 

Η Διεύθυνση Υγείας της ΠΕ Καβάλας απαγορεύει την κατανάλωση νερού από τον άνθρωπο στους οικισμούς της Θάσου: Κάστρο- Παναγία – Μεγάλο Καζαβήτι. Διαπιστώθηκαν υπερβάσεις στις παραμετρικές τιμές του εντεροκόκκου και των κολοβακτηριδίων. Πίνετε το νερό άφοβα, απαντά βάση δικών της στοιχείων η ΔΕΥΑ Θάσου. Όλα γίνονται για να μην προβληθεί το ντοκιμαντέρ, σημειώνει ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών για τη λειτουργία του Ζέφυρου. Κανονικά έγινε χθες βράδυ η προβολή ταινίας. Σε συζητήσεις Δήμος Καβάλας και σωματείο Ταξί για την πιάτσα στην πλατεία Καπνεργάτη. Ο Δήμος Παγγαίου αποζημιώνει δημότη του εξ αιτίας προβλήματος που προκλήθηκε σε κατοικία από την κακή λειτουργία του δικτύου ομβρίων.

 

Οι θάλασσες του Νομού Καβάλας φέτος το Καλοκαίρι ήταν πεντακάθαρες, δήλωσε στην Πρωινή ο Σωτήρης Ορφανίδης διευθυντής Έρευνας του Ινστιτούτου Αλιευτικών Ερευνών. 78χρονος αλλοδαπός πνίγηκε στη Θάσο. Παραμένει ένα και μοναδικό στο Ν. Καβάλας κρούσμα ιού του Δ. Νείλου. Ελπίδες ότι η νόσος θα υποχωρήσει το επόμενο διάστημα. Ικανοποιημένη η Υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως από τη λειτουργία ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ στην Καβάλα. Έναν μήνα στη φυλακή θα περάσει 37χρονη που καταδικάστηκε στο Αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή απειλή. Δημιούργησε επεισόδιο έξω από την κατοικία του πρώην φίλου της, σε χωριό του Δ. Παγγαίου. Χωρίς ρεύμα και νερό ήταν για ώρες χθες το πρωί ο μισός Αμυγδαλεώνας. Οι εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ αν και προγραμματισμένες, δεν είχαν ανακοινωθεί έγκαιρα.

 

Η χορωδία των ΣυνΩΔΗπόρων στηρίζει την προσπάθεια της Στέγης να μείνει στην έδρα της, δεν συμμετέχει στη συναυλία της Ιεράς Μητρόπολης με την Μαρία Φαραντούρη. Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεονώρα Ζουγανέλη την Κυριακή το βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων. 16 και 17 Σεπτέμβρη οι καθιερωμένες εκδηλώσεις του Φυσιολατρικού Ομίλου στο εντευκτήριο του.

 

Αύριο το πρώτο επίσημο ματς του ΑΟΚ, 4.30 στη Δράμα με τη Δόξα Βώλακα. Ανακοίνωση για τις προθέσεις του ως προς την ενίσχυση του ΑΟΚ κάνει το πρωί ο Άλεξ Χατιντάτζη.

 

Προηγούμενο άρθρο

Ο Δήμος Παγγαίου αποζημιώνει δημότη του

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο