Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Αναπτυξιακό Οργανισμό θέλει να ιδρύσει ο Δήμος Καβάλας. Την πρώτη απόφαση καλείται να λάβει στη συνεδρίαση της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο. Οι Δήμοι και οι Περιφέρειες δημιούργησαν και δημιουργούν αυτές τις ανώνυμες εταιρίες προκειμένου να αποκτήσουν ευελιξία στα έργα και στις προσλήψεις. Στο Νομό μας υφίσταται ο Αναπτυξιακός Οργανισμός του Δήμου Νέστου, μέσω του οποίου λειτουργεί η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Θάσου. Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός της Καβάλας δεν θα επιχορηγείται, θα έχει μοναδικό μέτοχο τον Δήμο.

 

Κλάδεμα και κόψιμο δέντρων και στην περιοχή πάνω από την Παιδόπολη, πρόκειται για έργο καθαρισμού του περιαστικού δάσους που επιβλέπει το Δασαρχείο. Άτομο με ειδικές ανάγκες αποβιβάστηκε από Αστικό λεωφορείο επειδή ο οδηγός δεν δέχθηκε την περσινή κάρτα ελεύθερης μετακίνησης. Η προθεσμία για τις παλιές κάρτες λήγει τον Οκτώβρη, ισχυρίζεται ο σύλλογος ΑμεΑ. Η προθεσμία έληξε 31 Μάη, απαντά το Αστικό ΚΤΕΛ.

 

Στις λαϊκές αγορές της Καβάλας και της Ελευθερούπολης μεταφέρεται και τελειώνει Παρασκευή και Σάββατο η προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων. Θα απέχουμε από τις εκλογές, ισχυρίζονται και διαμαρτύρονται οι αγρότες των Αντιφιλίππων. Ζητούν αποζημίωση για την συντριβή του Αντόνοβ σε αγροτική έκταση κοντά στο χωριό. Με τη μεσολάβηση των Δήμων μεταφέρονται στα εκλογικά τμήματα κάλπες και παραβάν. Παραλαμβάνουν το εκλογικό υλικό οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Πέντε εργάτες γενικών καθηκόντων για 4 μήνες προσέλαβε ο Δήμος Θάσου. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για το νέο κυνοκομείο του Δήμου Καβάλας. Στο γυμναστήριο του 12ου Δημοτικού μέρος του σκακιστικού τουρνουά τον Ιούλιο. Συνεχίζουν και είναι αυξημένες οι συμμετοχές.

 

Εκδήλωση μνήμης στο Δημήτρη Τσακμιράνη οργανώνει στο πλαίσιο των Ελευθερίων ο Δήμος Καβάλας. Στη Δ.Ε. Φιλίππων εκπρόσωπος του περιοδικού Figaro. Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Νυρεμβέργης για τις εκδηλώσεις που έγιναν πρόσφατα στην πόλη μας. Η ομάδα Οψόμεθα εις Φιλίππους πραγματοποίησε χθες το πρωί εκδήλωση στον νέο πεζόδρομο της οδού Κασσάνδρου, μπροστά από τη Δ. Βιβλιοθήκη. Κάλεσμα εθελοντών για το φετινό φεστιβάλ Φιλίππων.

 

Εγκρίθηκε από την ΕΠΟ η τελική βαθμολογία των ομίλων της Γ’ Εθνικής. Διαγράφεται από το μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ο παλιός σύλλογος κολύμβησης στην Καβάλα «Ναυτίλος». Ο σύλλογος δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια.

Προηγούμενο άρθρο

Αναπτυξιακό Οργανισμό θέλει να δημιουργήσει ο Δήμος Καβάλας

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο