Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

14 μέρες συμπληρώθηκαν χθες με την ΠΕ Καβάλας στο «κόκκινο». Τα μέτρα που ισχύουν δεν απέδωσαν αφού τα κρούσματα δεν μειώθηκαν. Περίπου 1.500 ήταν τον μήνα Σεπτέμβρη. Ασθενείς με κορωνοϊό μεταφέρονται από την Καβάλα σε όμορα Νοσοκομεία. Δεν καλύφθηκαν ακόμη τα κενά σε νοσηλευτικό προσωπικό. Επανέρχονται στο ΕΚΑΒ εργαζόμενοι που ήταν σε αναστολή, αποχωρεί ένας εκ των δύο στο Κ.Υ. Χρυσούπολης. Δωρεάν ράπιντ τεστ κάθε μέρα στο Διοικητήριο εκτός Σαββατοκύριακου. Κλειστοί προσωρινά και λόγω κρουσμάτων δύο δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

 

Και δια ζώσης οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα το απόγευμα. Με το ίδιο μικτό σύστημα και η συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Καβάλας. Φωτιά σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην οδό Βενιζέλου πρόλαβε χθες βράδυ η Πυροσβεστική. Απάντηση της Μαρίας Πολυμέρου στη διαγραφή της από την παράταξη Τοψίδη. 39 αιτήματα ομάδων και συλλόγων ικανοποίησε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας, παραχώρησε σχολικούς αθλητικούς χώρους. Ρώσοι δημοσιογράφοι έρχονται την ερχόμενη εβδομάδα σε Καβάλα και Θάσο μέσω του ΕΟΤ.

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Έργο στην πλατεία Μακεδονίας της Χρυσούπολης ανακοίνωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Καβάλας. Έργο οδοποιίας εγκρίθηκε και στο Δήμο Παγγαίου. Έληξε χθες η κολυμβητική περίοδος, αποχώρησαν από τις ακτές οι ναυαγοσώστες. Κείμενο του Χρήστου Ποτόλια, σχολιάζει αρνητικά τη συμφωνία Ελλάδας- Γαλλίας. Για λογαριασμό της ΠΕ Καβάλας συνεχίζεται η αντικατάσταση προστατευτικών στηθαίων στην είσοδο της πόλης από τον Άγιο Σίλα.

 

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πρόσφατες στειρώσεις αδέσποτων από τον Αίσωπο σε συνεργασία με ομάδα Βουλγάρων και το Δήμο Καβάλας. Νέο ωράριο λειτουργίας από σήμερα των φαρμακείων. Την Κυριακή εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Χρυσούπολης.

 

Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του δικαστηρίου για τον ΑΟΚ. Προχωρά και εντός των ημερών ολοκληρώνεται η αλλαγή στη μετοχική σύνθεση της ομάδας. Καλύπτεται από τον επενδυτή η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως το ποσό των 210.000 ευρώ. Τελευταία φιλικά ματς το Σαββατοκύριακο για Ένωση και ΓΣΕ.

Προηγούμενο άρθρο

Δεν απέδωσαν τα μέτρα του τοπικού και mini lockdown

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο