Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

Αποχωρούν από χθες οι πυροσβεστικές δυνάμεις από τη Θάσο, από την περιοχή της πρόσφατης πυρκαγιάς στην Ποταμιά. Όλο το πεδίο θα είναι υπό επιτήρηση λίγες ακόμη ημέρες. Στοιχεία απαραίτητα για τις τοπικές υπηρεσίες θα παραχθούν και θα παραχωρηθούν από την Πολιτική Προστασία. Σήμερα θα απολογηθεί στον Ανακριτή ο κατηγορούμενος για εμπρησμό, 65χρονος κάτοικος της Θάσου. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί διορισμός συνηγόρου υπεράσπισης του. Κριτική στην Κυβέρνηση για την πυροπροστασία και με αφορμή την πυρκαγιά στη Θάσο, ασκεί το ΚΚΕ της ΑΜΘ.

 

Συνεχίζεται δημοτικό έργο κατεδάφισης παλαιών αποθηκών δίπλα στο Καρνάγιο. Στο σημείο δημιουργείται αξιόλογος ελεύθερος χώρος. Αλλάζει ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Καβάλας, παραμένει στη θέση του μία ακόμη δικαστική χρονιά ο Εισαγγελέας Βασίλης Αδάμπας. Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στο άγαλμα του Ακρίτα του Πόντου. Κάτοικοι της οδού Κολοκοτρώνη διαμαρτύρονται για την κατάσταση του δρόμου λόγω των έργων του φυσικού αερίου. Διαμαρτυρία και από την ανατολική είσοδο της πόλης αφού δεν υφίσταται εδώ και εβδομάδες το πεζοδρόμιο μπροστά από τα κτίρια του ΟΑΕΔ.

 

85χρονος άνδρας πνίγηκε χθες το πρωί στην Καλαμίτσα. Δεν είχαν αποτέλεσμα οι προσπάθειες των ναυαγοσωστών. Στους 33 μειώθηκαν χθες οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Λιγότερα τεστ στο Ν. Καβάλας κι ως εκ τούτου λιγότερα νέα θετικά περιστατικά. Μία ακόμη σύλληψη κοντά στη Καβάλα οδηγού που δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Η ΔΕΥΑ Παγγαίου ζητά από τους κατοίκους της παραλίας Οφρυνίου να συνδεθούν με το νέο δίκτυο αποχέτευσης. Μακριά από τους επιβάτες το Καλοκαίρι του 2019 η κίνηση φέτος στο αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος». Τα σχετικά στοιχεία προέρχονται από την Fraport.

 

Πέθανε χθες σε ηλικία 88 ετών ο συνταξιούχος γυμνασιάρχης Γιάννης Βαρδαβούλιας, η κηδεία του θα γίνει σήμερα. Πάρα πολλές είναι οι εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων στο Νομό Καβάλας σήμερα και αύριο βράδυ. Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος ο Γιάννης Πάριος θα τραγουδήσει στο Ακόντισμα, εκτός από αύριο βράδυ, την προσεχή Δευτέρα.

 

Οκάν και Σαμπανίδης προπονήθηκαν χθες με τον ΑΟΚ κι είναι πολύ κοντά σε μια νέα συνεργασία με την ομάδα μας. Με τον Χαρίλαο Τρικούπη η 1η αγωνιστική για το ΓΣΕ, εκτός έδρας στο Αγρίνιο η Ένωση. Με τον Πανσερραϊκό θα παίξουν για το κύπελλο Ελλάδας οι Πάνθηρες.

Προηγούμενο άρθρο

Συνθήματα στο άγαλμα του Ακρίτα του Πόντου

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο