Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Χειριστής μηχανήματος έργων τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το πρωί ενώ εργάζονταν στο οικόπεδο Μπαλάνου. Το πόδι του μπλέχθηκε στον αναδευτήρα μικρού φορτωτή. Η Πυροσβεστική τον απεγκλώβισε αλλά ήταν αργά. Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Καβάλας, πέθανε στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι στα δημοτικά κοιμητήρια. Χθες το απόγευμα σωματεία έκαναν διαμαρτυρία στον τόπο του περιστατικού, ζητώντας να αποδοθούν οι ευθύνες που υπάρχουν. Κατά την προσπάθεια απεγκλωβισμού του 59χρονου τραυματίστηκε ελαφρά πυροσβέστης που μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο.

 

Με εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία Κονσουλίδη από το ΠΑΣΟΚ και το ΜΕΡΑ25 ολοκληρώνεται το βράδυ η προεκλογική περίοδος στην Καβάλα. Ματαιώθηκε η εκδήλωση που θα έκανε σήμερα στην Ελευθερούπολη η ΝΔ. Πλήρη εμπιστοσύνη προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου από την υποψήφια βουλευτή Καβάλας Αλεξάνδρα Τσανάκα. Έτοιμη για τα αποτελέσματα των εκλογών το βράδυ της Κυριακής και η Περιφέρεια στην Κομοτηνή και η ΠΕ Καβάλας. Ολοκληρώνεται σήμερα η μεταφορά εκλογικού υλικού από τους Δήμους στα εκλογικά τμήματα του Νομού. Στη δημοσιότητα το πρώτο προεκλογικό spot του συνδυασμού Χαράλαμπου Χρυσανίδη. Επαναλειτουργεί από σήμερα το κυλικείο του Νοσοκομείου.

 

Η οικογένεια του Θέμη Ζεκερίδη ευχαριστεί τους Καβαλιώτες για τις εκδηλώσεις συμπαράστασης που υπήρξαν προς αυτήν τις προηγούμενες ημέρες. Η Διεύθυνση Υγείας ανακάλεσε άδεια λειτουργίας φαρμακείου σε χωριό του Ν. Καβάλας. Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου βρίσκεται καθημερινά στο Περιγιάλι αλλά ως χθες δεν είχε καταφέρει να απομακρύνει κάποια από τα επικίνδυνα σκυλιά της περιοχής των παλαιών Εργατικών Κατοικιών. Τροχαίο ατύχημα προχθές βράδυ στην είσοδο του κεντρικού λιμανιού, ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός δικύκλου. Πολλές ασφαλτοστρώσεις αυτό το διάστημα σε δρόμους αρμοδιότητας της ΠΕ Καβάλας. Διαμαρτύρονται επαγγελματίες του Τιμίου Σταυρού επειδή αργεί η αποκατάσταση στο χαντάκι μπροστά από τα μαγαζιά τους του έργου του φυσικού αερίου.

 

Η Αθηνά Παυλίδου νέα πρόεδρος του συλλόγου γυναικών επιστημόνων. Οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ ευχαριστούν το Επιμελητήριο που τους ενίσχυσε οικονομικά. Δωρεά και των σούπερ μάρκετ Μασούτη προς το παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Το Σάββατο 8 Ιουλίου επανέρχεται το Παγγαιορείτικο Αντάμωμα στο Μυρτόφυτο.

 

Συνεχίζει στον ΑΟΚ και ο αμυντικός Στέφανος Βασιλόπουλος.

Προηγούμενο άρθρο

Ανάκληση άδειας και λειτουργίας φαρμακείου!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο