Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Αγνοούμενος συνεχίζει να είναι ο Καβαλιώτης νεαρός ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης, επιβάτης στο τρένο που ενεπλάκη στην τραγωδία των Τεμπών. Η 33χρονη από την Καβάλα που τραυματίστηκε στο πόδι, χθες θα υποβάλλονταν σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο της Λάρισας όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται. «Ο Ιορδάνης Αδαμάκης παραμένει αγνοούμενος» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι συγγενείς και φίλοι του σε όσους βιάστηκαν να τον αποχαιρετίσουν. Συνεχίστηκε η εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο ενώ το μεσημέρι φοιτητές θα συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία για να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες λειτουργίας του σιδηροδρομικού δικτύου. Το απόγευμα επίσης στην κεντρική πλατεία σιωπηρή διαμαρτυρία.

 

Δεν έγιναν χθες δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου, αναζητείται φέρι μποτ να αντικαταστήσει το «Νικητή» που είναι σε ναυπηγείο. Η εκκρεμότητα αφορά όλα τα δρομολόγια από Πρίνο για Καβάλα και το αντίστροφο ως το τέλος του μήνα. Πάλι η βροχή εμπόδισε τις αποκαταστάσεις στο έργο του φυσικού αερίου. Μυστικότητα σχετικά με τις προθέσεις των Αμερικανών για την επένδυση τους στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα. Καιρό τώρα δεν υπάρχουν νέα για την επένδυση της αιθυλικής αλκοόλης στη ΒΙ.ΠΕ Καβάλας. Σημαντική ζημιά στο γκρέϊντερ του Δήμου μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στη μηχανή του. Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης κι ενώ το γκρέϊντερ ήταν στην περιοχή του Χαλκερού. Τροχαίο υλικών χθες το απόγευμα στη Ραψάνη.

 

Στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου ο Δήμαρχος της Θάσου. Μετά το τέλος του πένθους το ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει το όνομα του 6ου υποψήφιου βουλευτή του στο Ν. Καβάλας. Στα γραφεία του πρώην ΤΕΒΕ στην οδό Ομονοίας, θα λειτουργήσει το ΚΕΑΟ Καβάλας. Αναβλήθηκε λόγω πένθους εκδήλωση της ΝΔ στην Ελευθερούπολη, θα γίνονταν την Κυριακή. Ο Δήμος Καβάλας θα αποζημιώσει ιδιοκτήτη σταθμευμένου αυτοκινήτου, πάνω στο οποίο έπεσε λάμπα δημοτικού φωτισμού. Ο σύλλογος πολυτέκνων κάνει γνωστό στα μέλη του ότι έχουν έκπτωση 5% στις αγορές τους από τα σούπερ μάρκετ Μασούτη. 59χρονος αλλοδαπό συνέλαβε το τμήμα Ασφαλείας του Λιμεναρχείου επειδή επιχείρησε να εισέλθει σε επιχείρηση στην παραλιακή περιοχή.

 

Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας τέλεσε χθες το απόγευμα στον Άγιο Παύλο η Ιερά Μητρόπολη. Συνεχίζονται στο μικρό θέατρο «Κουίντα» στην Καβάλα οι παραστάσεις του έργου « Βάνα, Σόνια, Μάσα και Σπάϊκ». Οι παραστάσεις δίνονται κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Αύριο βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η πρεμιέρα της νέας παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ.

 

Όλα τα αθλητικά σωματεία του Ν. Καβάλας παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις περί του αγνοούμενου ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη. Προς το παρόν κανονικά θα υπάρξει αθλητική δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο.

Προηγούμενο άρθρο

Μυστικότητα σχετικά με τις προθέσεις της Erickson στον Αμυγδαλεώνα

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο