Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Συνάντηση με τους συμβασιούχους της καθαριότητας έχει το πρωί στο γραφείο της η Δήμαρχος. Οι 64 συμβασιούχοι απολύονται σήμερα, προκειμένου να επαναπροσληφθούν ως μόνιμο προσωπικό την ερχόμενη εβδομάδα. Τη Μεγάλη Δευτέρα συζητείται αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, μέσω της οποίας ζητούν αυτόματη μονιμοποίηση. Απλήρωτοι οι συμβασιούχοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», διαμαρτυρήθηκαν χθες το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Πριν λίγη ώρα επιβατικό αυτοκίνητο τζιπ έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο όχημα στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Κι άλλη απάτη μέσω διαδικτύου, συμπολίτης παρήγγειλε play station κι έλαβε σε πακέτο ένα άδειο cd. Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου νοσηλεύεται 22χρονος οδηγός δικύκλου που τραυματίστηκε σοβαρά χθες το μεσημέρι, σε τροχαίο που έγινε στο λιμάνι. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο. Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας πιστεύει στις προοπτικές ανάπτυξης της Καβάλας από τη Σιδηροδρομική Εγνατία και τον Εμπορευματικό σταθμό. Ανακοίνωση της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας με συμβουλές για τις πασχαλινές αγορές.

 

Υπογράφεται το μεσημέρι η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο στο Βερούλειο. Έλεγχο στις θέσεις στάθμευσης που εξυπηρετούν πελάτες φυσιοθεραπευτηρίων σκοπεύει να κάνει η Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου. Με ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος ζητά να συσταθεί και στην Καβάλα επιτροπή για χορήγηση επιδόματος επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος. Συνάντηση με τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είχε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Με αξιωματούχους της Γεωργίας συναντήθηκε ο Τάκης Εμμανουηλίδης ενώ στην ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Από αύριο στο Ιμαρέτ ο 5ος διεθνής διαγωνισμός Ευρωπαϊκής Εικονικής Δίκης. Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη είχε χθες στην Κωνσταντινούπολη ο Μητροπολίτης Στέφανος. Αύριο το πασχαλινό παζάρι της Πνοής. Από τη Μεγάλη Δευτέρα στην πλατεία Καπνεργάτη το πασχαλινό παζάρι του Χαμόγελου του Παιδιού.

 

Με το ματς της Κυριακής, στον Ξηροπόταμο της Δράμας τελειώνουν οι υποχρεώσεις του ΑΟΚ για το φετινό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τον Σωκράτη Γκέλιο η Ένωση είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α2.

Προηγούμενο άρθρο

Κι άλλη απάτη μέσω διαδικτύου - Αγόρασε playstation και παρέλαβε ένα cd !

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο