Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΗ 2018

 Συνεδριάζει εκτάκτως το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί και το θέμα των διοδίων στην Παράκαμψη. Χθες μπήκε η σήμανση για την ενημέρωση των οδηγών περί της έναρξης του έργου. Οριστικοποιήθηκε η προσφυγή στο ΣτΕ από το Δήμο Καβάλας ενώ σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις καλεί ο συνδυασμός του Βαγγέλη Παππά. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι εργασίες στο σημείο των διοδίων θα αρχίσουν το πολύ σε μία εβδομάδα. Τη Δευτέρα συνεδριάζουν για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση τα δημοτικά συμβούλια Νέστου και Παγγαίου.

 

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η χθεσινή απογευματινή κινητοποίηση αντιεξουσιαστών στο κέντρο της πόλης. Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα ήταν χθες βράδυ στην εκδήλωση της ΛΑΕ. Εκεί ήταν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Καβάλας Άρης Βέρρος, Νέστου Περικλής Αμπεριάδης. Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι παρακολούθησαν την εκδήλωση της ΑΔΕΔΥ για το συνταξιοδοτικό. 15 φάκελοι κατατέθηκαν ήδη στην υπηρεσία έκδοσης πολεοδομικών αδειών του Δήμου Παγγαίου. Παράταση για το τέλος Ιουνίου θα λάβει το έργο της ανακαίνισης της Μεγάλης Λέσχης. Το βράδυ σειρά εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης για τη Λευκή Νύχτα. Μετά τις 15 Μάη οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

 

Το μεσημέρι φθάνει στο αεροδρόμιο η πρώτη πτήση της TUI από την πόλη των Βρυξελών. Σε θετικό κλίμα συνεχίστηκαν την Τετάρτη οι διαπραγματεύσεις για τη συνένωση Διεθνούς πανεπιστημίου- ΤΕΙ Σερρών και ΤΕΙ Καβάλας. Ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών για τη συντήρηση της ακτής Καλαμίτσας. Κτηνοτροφικές μονάδες του Νομού επισκέφθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Παρέμεινε πρόεδρος των συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων η Έλλη Τσολακίδου. Σε φυλάκιση 5 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε Ρομά για απόπειρα κλοπής σε κατοικία της Καβάλας. Στην πόλη μας θα γίνει αργότερα αυτόν τον μήνα το 12ο Εκπαιδευτικό συνέδριο της ΟΛΜΕ.

 

Εγκαινιάζεται στις 7 το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη έκθεση ζωγραφικής Καβαλιωτών και Δραμινών ζωγράφων. Την Κυριακή το πρωί εκδήλωση του Φυσιολατρικού Ομίλου στο εντευκτήριο του για την Άνοιξη. Εκδρομή στη Γουμένισσα ετοιμάζει για την Κυριακή 13 Μάη το κέντρο ελληνικής λαογραφίας  Νεάπολις.

 

Νέστος και Κεραυνός Πέρνης άρχισαν τις μεταγραφικές τους κινήσεις, στοχεύοντας σε παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας. Συνεχίζονται στην Ελευθερούπολη πανελλήνιοι αγώνες πυγμαχίας για αθλητές μικρών κατηγοριών.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Πιο αργά οι εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο