Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Μια ακόμη παράταση, την 6η στη σειρά, ζήτησε και πήρε από τον Δήμο ο ανάδοχος του έργου στην πλατεία Καπνεργάτη. Με το νέο χρονοδιάγραμμα το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτό θα συμβεί, δεδομένης της εξέλιξης του μέχρι σήμερα και του ρυθμού εκτέλεσης των εργασιών. Η ανάπλαση της Πλατείας Καπνεργάτη έλαβε παρατάσεις που ξεπερνούν συνολικά τους 20 μήνες. Επιπλέον λόγος για την πρόσφατη ο καύσωνας. Σημειώνουμε ότι πλησίον της οδού Βενιζέλου και δίπλα στο δημοτικό κήπο, το έργο δεν έχει καν αρχίσει!

 

Διαμαρτύρονται κάτοικοι του Περιγιαλίου αφού σε μεγάλο οικόπεδο της ΔΕΗ κοντά στις παλιές εργατικές κατοικίες, κόπηκαν χόρτα αλλά δεν απομακρύνθηκαν. Χρήματα από το κράτος στην ΠΕ Καβάλας και στους 4 Δήμους του Νομού για τις δαπάνες στη διαδικασία των ευρωεκλογών. Έργο διαπλάτυνσης του δρόμου από Νέα Πέραμο προς Εγνατία οδό ανακοίνωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ, έχει προϋπολογισμό 1,8 εκ ευρώ. Νέα αυτοψία του Θόδωρου Μουριάδη στο υπό εκτέλεση έργο του σχολείου των Κρηνίδων, σιγουριά ότι όλα θα είναι έτοιμα τον Σεπτέμβρη. Την οδό των προσφυγών για να ακυρωθεί το ισχύον φορολογικό καθεστώς με τα τεκμήρια, επιλέγει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας. Μετωπική σύγκρουση ΙΧ χθες βράδυ στην οδό Ιοκάστης.

 

Λευκή Νύχτα το απόγευμα και το βράδυ στην αγορά της Ελευθερούπολης. Ολοκληρώθηκαν όπως φαίνεται οι εργασίες καθαρισμού του δάσους της Παναγούδας αλλά το δάσος ουσιαστικά δεν καθαρίστηκε. Η εταιρία Ουστριάς ΑΕ πρώτη στην Ελλάδα και μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο, στην πώληση αυτοκινήτων. Με τον αστυνομικό διευθυντή Κώστα Σιμούδη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Ζήτησε περισσότερη αστυνόμευση στον κεντρικό δρόμο της Νέας Καρβάλης λόγω των συχνών τροχαίων δυστυχημάτων. 4 συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ν. Καβάλας, περιστατικά κατοχής χασίς και κοκαΐνης.

 

Στο Δημαρχείο της Θάσου ήταν χθες ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος. Την Παρασκευή το απόγευμα θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον Άγιο Χριστόφορο Κρηνίδων. Εθελοντική αιμοδοσία στη Μουσθένη από τον Σύλλογο της Καβάλας, θα γίνει την Κυριακή 11 Αυγούστου. Αντιδήμαρχος του Δήμου Δράμας ενημερώθηκε για τη λειτουργία του συμβουλευτικού κέντρου γυναικών του Δήμου Καβάλας. Στη Δράμα το επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει ίδιο συμβουλευτικό κέντρο.

 

Παίκτης του ΑΟΚ ο 23χρονος Μιχάλης Κούλαλης. Σήμερα ξεκινά την προετοιμασία του ο Νέστος.

 

Προηγούμενο άρθρο

6η παράταση στο έργο της πλατείας Καπνεργάτη

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο