Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

Για τουλάχιστον 3 ακόμη μήνες θα συνεχιστούν τα προβλήματα στο Νοσοκομείο της Δράμας, κάποια από τα οποία βοηθά για να ξεπεραστούν ιατρικό προσωπικό από την Καβάλα. Το συμπέρασμα προκύπτει από τη συζήτηση στη Βουλή δύο επίκαιρων ερωτήσεων και την απάντηση που έδωσε σε αυτές ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης. Σημειώνουμε ότι τον μήνα Οκτώβρη στη Παθολογική της Δράμας θα κάνουν 7 εφημερίες γιατροί από το Νοσοκομείο Καβάλας. Μετά από 3 μήνες όλοι εύχονται να προσληφθούν μόνιμοι γιατροί στη Δράμα, αφού οι νέες προκηρύξεις γίνονται με ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους.

 

Στην πόλη της Καβάλας και στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων κινήθηκαν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Riviera», ματαιώνεται η άφιξη του «Europa 2» που ήταν προγραμματισμένη για αύριο. Βραβεύτηκε στον διεθνή διαγωνισμό νέων στην αστροφυσική και στην αστρονομία ο μαθητής του 6ου Λυκείου Θόδωρος Γκίκας. Ο διαγωνισμός έγινε στο Νεπάλ και τέλειωσε χθες. Κι άλλη παράταση στο έργο του σχολείου των Κρηνίδων, πάντα σε εκκρεμότητα η σύνδεση των φωτοβολταϊκών συστημάτων με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Με πολύ κόσμο η χθεσινή εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου σε σχέση με την τεχνητή νοημοσύνη. Έγινε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

 

Κριτική στη διοίκηση του Δήμου έκανε με νέες δηλώσεις του ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης, «… η ανοργανωσιά της συνεχίζεται» είπε μεταξύ των άλλων. Η Έλλη Τσολακίδου υποψήφια πρόεδρος των συνταξιούχων του δημοσίου, οι εκλογές του σωματείου θα γίνουν την Κυριακή. Στο Δημαρχείο της Θάσου ήταν χθες ο Λάζαρος Τσατάλμπασίδης, διευθυντής του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας. Σύλληψη στο Δήμο Νέστου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για ληστεία- απόπειρα εκβίασης- παράνομη βία.

 

Την Κυριακή το απόγευμα στον Αμυγδαλεώνα η γιορτή του μήλου, περιλαμβάνει και διαγωνισμό μηλόπιτας. Μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ προ 5 ετών επιλέχθηκε μόνιμος υπάλληλος πληροφορικής για τον Δήμο Παγγαίου. Με ανάρτηση του στο ίνσταγκραμ ο Τάσος Δούσης προβάλει τους κουραμπιέδες Χρυσανθίδη.

 

Στην παράταση «λύγισε» ο ΑΟΚ. Ηττήθηκε 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης κι αποκλείστηκε από το κύπελλο Ελλάδας.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Χαράλαμπος Χρυσανίδης: «Η ανοργανωσιά της διοίκησης συνεχίζεται»

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο