Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Για χρονικό διάστημα 15 ωρών ήταν χωρίς ρεύμα μεγάλο τμήμα της συνοικίας των Πεντακοσίων. Η βλάβη διορθώθηκε χθες το μεσημέρι. Η ταλαιπωρία των πολιτών μεγάλη και τα προβλήματα πολλά. Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημέρωσε για βλάβη σε μετασχηματιστή του, τον οποίο υποχρεώθηκε να αλλάξει. Οφείλονταν σε μεγάλη ζήτηση ρεύματος. Ο μετασχηματιστής που κι άλλη φορά παρουσίασε βλάβη, υπήρχε και λειτουργούσε σε μικρό υπόγειο κάτω πυλωτή πολυκατοικίας. Στο ίδιο σημείο τοποθετήθηκε ο καινούργιος. Χθες βράδυ διακοπή ρεύματος στην Κεραμωτή.

 

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 53χρονος άνδρας από τις Κρηνίδες, βγήκε από το Νοσοκομείο ένα από τα δύο θύματα του. Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς- κατηγορίας 3 σήμερα για το νησί της Θάσου. Βόλτα στην αγορά, μπάνιο στις κοντινές παραλίες έκαναν οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που χθες ήταν στην Καβάλα. Αναστέλλει τη λειτουργία του διαμετακομιστικό κέντρο των ΕΛΤΑ στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα. Καθώς η ζέστη συνεχίζεται, οι Δήμοι συνεχίζουν να προσφέρουν στους πολίτες κλιματιζόμενους χώρους. 5 επιπλέον αστυνομικοί στο Α.Τ. Θάσου, θα βρίσκονται στο νησί για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού.

 

Με τον πρέσβη του Βιετνάμ στην Αθήνα συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σε συνάντηση με εκπροσώπους της Βουλής της Ιαπωνίας η Αγγελική Δεληκάρη. Στα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης- Τροφίμων και Υγείας ο Γιάννης Πασχαλίδης. Ο μήνας Ιούνιος ήταν ο χειρότερος Ιούνιος που υπήρξε στην αγορά, δήλωσε ο Βασίλης Λεμονίδης. Απόπειρες τηλεφωνικής απάτης σε προμηθευτές του Δήμου, προειδοποιητική ανακοίνωση. Συνελήφθη στη Δράμα διαρρήκτης με δράση στη Θάσο.

 

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Δημάρχου και της οργάνωσης του ΚΚΕ για την πανελλήνια πρωτιά του Σκακιστικού Ομίλου. Περισσότερες από 50 οι μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν το περασμένο Σάββατο, στην εθελοντική αιμοδοσία στο Επιμελητήριο. Αγρυπνία σήμερα το βράδυ στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Παϊσίου. Τη Δευτέρα στην Ελευθερούπολη παρουσιάζεται το βιβλίο για τη ζωή του Βασίλη Καρρά.

 

22 Σεπτέμβρη ξεκινά το πρωτάθλημα της SL2. Προς το παρόν ισχύει το ότι θα γίνει σε δύο ομίλους. Την ερχόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΟΚ καταθέτει τον φάκελο της στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Προηγούμενο άρθρο

Αναστολή λειτουργίας σταθμού των ΕΛ.ΤΑ. στον Αμυγδαλεώνα

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο