Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

Η κανονιστική πράξη του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας Θράκης δίνει οριστικά στη δημοτική αστυνομία του Δήμου Καβάλας δύο νέες αρμοδιότητες. Ρύθμισης της κυκλοφορίας και αλκοτέστ. Για την αλλαγή ρόλο έπαιξε ο νέος νόμος και η απόφαση τον περασμένο Ιούλιο του Δημοτικού Συμβουλίου. Για να μπορεί να κάνει αλκοτέστ η Δημοτική Αστυνομία Καβάλας θα πρέπει πρώτα να αποκτήσει τον σχετικό εξοπλισμό. Πριν το τέλος του έτους οι 15 άνδρες και γυναίκες δημοτικοί αστυνομικοί στην Καβάλα θα ενισχυθούν με 3 ακόμη, μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

 

Σταμάτησαν χωρίς καμία ενημέρωση, τα δωρεάν ράπιντ τεστ που έκανε ο ΕΟΔΥ στους πολίτες του Νομού. Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνταν σε Διοικητήριο και Δημαρχείο. Συνεργείο της ΠΕ Καβάλας έκοψε επικίνδυνα δέντρα δίπλα στο δρόμο προς Παληό, τα δέντρα που κόπηκαν ήταν πάνω από την Καλαμίτσα και τον Μπάτη. Μέχρι την Κυριακή στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα ή στη Διεύθυνση αιτήσεις για τη διαδικασία πρόσληψης 50 συνοριακών φυλάκων από το Ν. Καβάλας. Ανατροπή δεδομένων στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου, συμμετέχει και το ψηφοδέλτιο «Όλα στο φως» με Νίκο Βογιατζίδη και Ευθύμη Μακρογιάννη.

 

Την Δευτέρα το απόγευμα θα είναι στην Καβάλα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης. Θα μιλήσει σε εκδήλωση στο «Marine». Σύλληψη άνδρα στην Καβάλα, είχε σπίτι του πιστόλι κρότου. Ανάρτηση του Γιάννη Κελγιώργη, στήριξη των μικρομεσαίων και συνοικιακών βιβλιοπωλείων της πόλης μας. Κανονικά θα γίνουν σήμερα οι Αγιασμοί στα σχολεία του Ν. Καβάλας. Επαναλειτουργεί μετά το τέλος του δημοτικού έργου, το κτίριο που φιλοξενεί Γυμνάσιο και Λύκειο Κρηνίδων. Με αφορμή τον θάνατο εποχιακού πυροσβέστη στη Θάσο, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN μίλησε ο Γιώργος Τεπελόπουλος, πρόεδρος των γιατρών του Νοσοκομείου. Σχολίασε την ποινή στέρησης μισθού σε συνάδελφο του, μετά από απόφαση του Διοικητή Αχιλλέα Γερόπουλου.

 

Ο Όμιλος Φίλων Παραδοσιακών Χορών Καβάλας ανακοίνωσε από τώρα εκδήλωση του που θα κάνει τα Χριστούγεννα! Το Σαββατοκύριακο ξεκινά το πρόγραμμα Φθινοπωρινών αναβάσεων του ΕΟΣ Καβάλας, πρώτη ανάβαση στα Μετέωρα. Για το πανελλήνιο συνέδριο Λυκείων Ελληνίδων 26 με 29 στην πόλη μας, ετοιμάζεται και εκδήλωση στο Φρούριο. Το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη συνάντηση για τη νέα Φθινοπωρινή δραστηριότητα του συλλόγου Ιχνηλάτες.

 

Με σκορ 4-0 ο ΑΟΚ επικράτησε του Άρη Πηγών, κατέκτησε το Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Καβάλας. Παίκτης του ΑΟΚ ο 20χρονος αμυντικός Παναγιώτης Αναστασόπουλος. Για το κύπελλο το πρώτο φετινό ματς των Πανθήρων, το Σάββατο στην Καλαμίτσα με την ομάδα του Νέου Ρυσίου.

Προηγούμενο άρθρο

Οριστική αποχώρηση πυροσβεστών από το Παγγαίο

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο