Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Ένοχοι για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια κρίθηκαν δύο ιδιώτες γιατροί χθες στο Μονομελές. Ήταν κατηγορούμενοι μετά από μήνυση γυναίκας κατοίκου Καβάλας. Ο πρώτος της έκανε επέμβαση κοιλιοπλαστικής τον Γενάρη του 2019, ο δεύτερος ένα μήνα μετά χρειάστηκε να της αφαιρέσει υγρό από το σημείο της τομής. Οι καταδικασθέντες γιατροί είναι γνωστοί και από τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, έχουν ως έδρα τους την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η ακροαματική διαδικασία διήρκεσε δύο μέρες και έγινε σε κλίμα έντονης αντιπαράθεσης.

 

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονταν εκτός κινδύνου άνδρας, τον οποίο το βράδυ της Τρίτης μαχαίρωσε φίλος του. Το επεισόδιο έγινε στο σπίτι του θύματος, μεταξύ των δύο υπήρχαν οικονομικές διαφορές. Η Πυροσβεστική πρόλαβε φωτιά σε ακάλυπτο χώρο στην οδό Κάδμου, προκλήθηκε από εργασία ηλεκτροκόλησης. Έσπευσαν να απομακρυνθούν δύο άτομα που δούλευαν στο σημείο. Ο Άλεξ Χατιντάγκι θα πληρώσει στο Δήμο Παγγαίου ποσό 240.000 ευρώ, θα μισθώσει για 3 χρόνια κοινόχρηστους χώρους μπροστά στην Αλάνα. Ήταν ο μόνος που προσήλθε στον προχθεσινό πλειοδοτικό διαγωνισμό. Μόνο υλικών ζημιών ήταν το χθεσινό απογευματινό τροχαίο στο δρόμο του Παληού, στις Γλάστρες.

 

Ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε την ομαλή εξέλιξη των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο Λύκειο Κρηνίδων. Σύμβολα που παραπέμπουν σε σατανιστικές τελετές βρήκαν λουόμενοι σε μικρή παραλία μέσα στην Καβάλα, ίσως να είναι αστείο παιδιών. Ποσό 30.000 ευρώ διαθέτει το Νοσοκομείο για να εγκαταστήσει αυτόματες μπάρες σε χώρους στάθμευσης. Θα επαναφέρει τη χρήση καρτών για τη στάθμευση οχημάτων σε συγκεκριμένα σημεία. Ο πρώην βουλευτής Ηλίας Ιωαννίδης είπε χθες ότι ο αγώνα για μια πραγματική Αριστερά συνεχίζεται και μετά τις ευρωεκλογές. Επιστολή σε δύο υπουργούς και τοπικούς παράγοντες έστειλε ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμεΑ για το θέμα που ανέκυψε με τις δωρεάν μετακινήσεις με τα Αστικά λεωφορεία.

 

Ο Χρήστος Ασλανίδης πιθανός επόμενος πρόεδρος των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ. Η παράταξη Ανεξάρτητη Κίνηση επικράτησε άνετα στις χθεσινές εκλογές. Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών θα είναι και σήμερα ανοιχτοί για το κοινό κλιματιζόμενοι χώροι στα ΚΑΠΗ Ποταμουδίων και Βύρωνα. Τον Ιούλιο στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων η παράσταση του Άρη Μπινιάρη «Όρνιθες».

 

Την απάντηση αλλοδαπού προπονητή περιμένει ο ΑΟΚ. Δεν έχει εργαστεί άλλη φορά στην Ελλάδα. Ο ΑΟΚ συζητά και με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη. Από τις 14 ως τις 16 Ιουνίου στα γήπεδα της Καβάλας τουρνουά μικρών ποδοσφαιριστών, γίνεται σε συνεργασία της Περιφέρειας ΑΜΘ με την ΕΠΣ.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Αυτόματες μπάρες στους χώρους στάθμευσης του Νοσοκομείου

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο