Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

 Προβλήματα στις υποδομές του Δήμου Καβάλας προκαλεί έργο, μέσω εργολάβου, του ΔΕΔΔΗΕ. Η κατασκευή νέου υπόγειου δικτύου προς το Παληό σβήνει τα φώτα στο δρόμο για τον οικισμό. Άλλο έργο υπόγειου δικτύου στη Νεάπολη, γίνεται αφορμή να ξηλωθούν δέντρα. Η διαμαρτυρία του Δήμου απέδωσε καρπούς. Ο εργολάβος θα διορθώσει τις ζημιές που προκάλεσε. Σχετική διαμαρτυρία προς το ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας έκανε ο Δήμος. Τα δύο προαναφερθέντα έργα είναι σε εξέλιξη.

 

Πυρκαγιά έκαψε χόρτα χθες βράδυ στη διασταύρωση της παραλίας Οφρυνίου. Συχνές διακοπές ρεύματος στο Δήμο Παγγαίου προκαλούν ζημιές στα δίκτυα ύδρευσης. Κάηκε και αντικαταστάθηκε αντλία γεώτρησης, για αρκετές ώρες δεν είχε νερό χθες και προχθές το χωριό των Ελευθερών. Λίγο είναι το νερό λόγω ανομβρίας σε Ζυγό- Κεχρόκαμπο. Οι μόνιμοι κάτοικοι ενημερώνονται να περιορίσουν τα ποτίσματα τους. Τις ελεύθερες παραλίες της Καλαμίτσας και του Περιγιαλίου προτιμούν οι Καβαλιώτες, το στοιχείο προκύπτει από τον αριθμό των επιβατών στα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ. 18 την ημέρα για Καλαμίτσα και Μπάτη. Προανάκριση διενεργεί η Π.Υ. Καβάλας για να βρεθεί τι προκάλεσε την προχθεσινή φωτιά. Όλοι ανταποκρίθηκαν με τρόπο άριστο, δηλώνει για υπηρεσίες και εθελοντές ο διοικητής της Πυροσβεστικής Κυριάκος Μανδρανής.

 

Με τη Διευθύντρια του Οργανισμού της Ε.Ε. για το άσυλο συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο Γιάννης Πασχαλίδης. Κάηκε ολοσχερώς επιβατικό αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο βρέθηκε στην αμμουδιά μπροστά στα Λουτρά των Ελευθερών. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου παρουσίασε ο Θόδωρος Μουριάδης. Η Δευτεροβάθμια Καβάλας επιλέγει διευθυντή στο νέο σχολείο της Θάσου, επέλεξε νέα διευθύντρια στο ΓΕΛ Ποδοχωρίου. Αρχές του έτους θα αρχίσει η κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής Νέο Λιμάνι- Τοξότες. Σύλληψη ημεδαπής στην Καβάλα για παράνομο υπαίθριο στάσιμο εμπόριο. Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης εξελέγη πάλι πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Καβάλας.

 

Μεγάλο ενδιαφέρον για την αυριανή συναυλία του Αντώνη Ρέμου, λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ θα μεταφέρουν θεατές στο γήπεδο και μετά το τέλος του γεγονότος στο κέντρο της πόλης. Το βράδυ της Δευτέρας στο Ζέφυρο η «4φωνική ρίζα» τραγουδά για τη διάσωση της Στέγης. Λόγω έξαρσης περιστατικών κορωνοϊού η προσέλευση στο Κ.Υ. Πρίνου προτείνεται να γίνεται με χρήση μάσκας.

 

Οριστικά παρελθόν για τον ΑΟΚ ο Γιάννης Καζαντζίδης. Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Πόποβιτς.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ουδείς αναμάρτητος: Έργα ΔΕΔΔΗΕ σβήνουν φώτα, κόβουν δέντρα

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο