Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Ενημέρωση από τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Καβάλας ζήτησαν και είχαν χθες συνδικαλιστές δάσκαλοι σχετικά με το σενάριο συνδιδασκαλίας μαθητών τάξεων Α’ και Β’ Δημοτικού. Είναι κάτι που εξετάζεται και προετοιμάζεται εφόσον ο αριθμός των μαθητών και των δύο τάξεων είναι μικρός. Αντίθετοι οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς. Αν το μέτρο αποφασιστεί και υλοποιηθεί τότε σε 8 δημοτικά σχολεία του Δήμου Καβάλας τον Σεπτέμβρη, θα κάνουν μαζί μάθημα οι μαθητές της Α’ και Β’ τάξης. Ανακοίνωση αντίθετη σε αυτό που φέρεται να ετοιμάζεται υπήρξε χθες από την Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων σχολείων της ΑΜΘ.

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα τα καταστήματα θα είναι κλειστά λόγω της εορτής του Αγίου Πνεύματος. Η διεύρυνση του απογευματινού ωραρίου της αγοράς θα αρχίσει φέτος από την 1η Ιουλίου. Έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη για το Εργατικό Κέντρο. Μάλλον τον Οκτώβρη οι εκλογές. Δεν υπάρχει προς το παρόν κρούσμα του ιού του Δ. Νείλου στο Ν. Καβάλας, δεν εντοπίστηκαν μολυσμένα κουνούπια. Συνεχίζονται οι ψεκασμοί και εντός της Καβάλας. Με τους εκπροσώπους της Fraport συζήτησε χθες ο Θόδωρος Μαρκόπουλος για το ενδεχόμενο αύξησης των πτήσεων εσωτερικού. Συμμετείχαν ο Αντώνης Μιτζάλης και ο Παναγιώτης Αρχοντής. Ματαιώνεται η προγραμματισμένη για σήμερα άφιξη ενός ακόμη κρουαζιερόπλοιου. Συνάντηση για την κρουαζιέρα είχαν χθες στον ΟΛΚ η διοίκηση του,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού.

 

Κοινά είναι τα προβλήματα των αδέσποτων ζώων, διαπίστωσαν αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Δήμων της ΑΜΘ σε συνάντηση τους στο Δημαρχείο. Η Κυβέρνηση κοροϊδεύει τους αγρότες των Αντιφιλίππων στο θέμα των αποζημιώσεων λόγω της συντριβής του αεροπλάνου Αντόνοβ, αναφέρει χθεσινή ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Δύο συλλήψεις την προηγούμενη εβδομάδα στο Ν. Καβάλας για καλλιέργεια δέντρων χασίς. Εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας Καβάλας μετέχουν σε άσκηση επί χάρτου που οργανώνει στην Καρδίτσα η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Θεσσαλίας. Η Βίλυ Κονδυλίδου νέα πρόεδρος στο σύλλογο Φίλοι της Παιδόπολης.

 

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Φιλίππων, πρώτη εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο την Κυριακή 7 Ιουλίου η συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη. Το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Καβάλας τίμησε τους ανθρώπους που το στήριξαν στο ξεκίνημα του, Βασίλη Εμμανουηλίδη και Λάζαρο Χατζηνικολάου. Συνεχίζεται ως τα μέσα Σεπτέμβρη το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θάσου.

 

ΠΑΕ ΑΟΚ 2024 το όνομα της νέας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας, όπως ανακοινώθηκε στη χθεσινή γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη. Ορίστηκαν τα 5 μέλη της επιτροπής που θα κινήσει τις διαδικασίες. 30 ευρώ το κόστος κάθε μετοχής.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο δεν ξεχνά όσους το βοήθησαν!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο