Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Πελάτες στα καταστήματα της αγοράς έγιναν την Τετάρτη, από το πρωί ως το μεσημέρι, οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Celebrity Infinity». Το γεγονός σχολιάστηκε θετικά από τους μικρομεσαίους επαγγελματίες. Το ίδιο κρουαζιερόπλοιο θα ξανάρθει στην Καβάλα μία φορά τον Σεπτέμβρη και τρεις φορές τον Οκτώβρη. Οι επιβάτες του ήταν διαφόρων εθνικοτήτων. Αρκετοί εκτός από την αγορά της Καβάλας είχαν το χρόνο να επισκεφθούν και τα αξιοθέατα της πόλης.

 

Νέοι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών στο Δήμο Νέστου, θα γίνουν αύριο. Εν τω μεταξύ τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Περιφέρεια ΑΜΘ είναι κάθε εβδομάδα και περισσότερα. Σημαντικές υλικές ζημιές σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο από φωτιά, το όχημα κινούνταν στην Καλαμίτσα. Πρόλαβε και απομακρύνθηκε ο οδηγός του. Τροχαίο υλικών ζημιών στην Εγνατία, στο ύψος της Νέας Καρβάλης. Το βράδυ της Τρίτης άγνωστος ή άγνωστοι δράστες έριξαν στη θάλασσα τη ναυαγοσωστική λέμβο στο Περιγιάλι κι αυτή λόγω των θαλάσσιων ρευμάτων κόντεψε να φθάσει στη Θάσο. Ρυμουλκήθηκε χθες το πρωί στην ακτή από αλιευτικό και ταχύπλοο της ναυαγοσωστικής κάλυψης.

 

Το απόγευμα στην Καβάλα η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου. Ο Δήμος Καβάλας καθάρισε περιμετρικά την περιοχή του υποσταθμού του ΔΕΔΔΗΕ στο Περιγιάλι. Ο ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει το κόψιμο των χόρτων μέσα στην εγκατάσταση του. Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου, το γεγονός οφείλεται και στον τουρισμό. Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Γιώργος Τεπελόπουλος ζητά από τους πολίτες να επισκέπτονται το Νοσοκομείο μόνο για σοβαρά περιστατικά. Ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της παρέμβασης του στο οικόπεδο δίπλα στο Νοσοκομείο. Ανακοινώθηκε από το Δασαρχείο Καβάλας η ρυθμιστική απόφαση θήρας για την κυνηγητική περίοδο που άρχισε την Τρίτη 20 Αυγούστου.

 

Λόγω βλάβης έμειναν χθες το απόγευμα χωρίς ρεύμα χωριά της Δ.Ε. Ελευθερών. Στη συνοικία της Παναγίας και στη Νέα Καρβάλη οι σημερινές εκδηλώσεις του Cosmohome. Με την ταινία «Εγώ ο απαισιότατος 4» επαναλειτουργεί από σήμερα ο κινηματογράφος «Απόλλωνας». Ομόφωνη απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο να δοθεί το όνομα του Μανώλη Κεσικιάδη σε δρόμο του Αμυγδαλεώνα.

 

Με σκορ 2-0 ο ΑΟΚ επικράτησε στο χθεσινό φιλικό του Βύρωνα. Η Λευκορωσίδα Μπακχάροβα ανακοινώθηκε χθες από τους Πάνθηρες.

 

Προηγούμενο άρθρο

Παρουσίαση του ιερού ναού του Αγίου Παύλου σε ημερίδα στην Κωνσταντινούπολη

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο