Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

Αυξήθηκαν σε 15 τα κρούσματα ευλογιάς σε ζώα στο Ν. Καβάλας. Ύποπτα 5 ακόμη περιστατικά. Οι έλεγχοι γίνονται κάθε μέρα. Με τα έως τώρα δεδομένα θα οδηγούν στη σφαγή τουλάχιστον 4.000 ζώα. Τα περισσότερα πρόβατα. Τα πιο πολλά κρούσματα συνεχίζουν να εντοπίζονται σε μονάδες του Δ. Νέστου. Υπάρχει κτηνοτροφική μονάδα που θα χάσει 1.000 ζώα. Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια περιουσίας. Τα μέτρα εντάθηκαν τις τελευταίες μέρες κι έτσι υπάρχει αισιοδοξία ότι την ερχόμενη εβδομάδα η κατάσταση θα βελτιωθεί. Στην Κομοτηνή και για τον ίδιο λόγο ήταν χθες ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Γιώργος Στρατάκος.

 

Σε ανθρώπινο λάθος οφείλεται η πυρκαγιά χθες το απόγευμα στο Ραχώνι της Θάσου. Ευτυχώς τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Την Κυριακή το απόγευμα μιλά στην Καβάλα ο Στέφανος Κασσελάκης, συνέλευση έκανε χθες η οργάνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Μικρή συμμετοχή στη χθεσινή απεργία των εκπαιδευτικών, λίγοι συνδικαλιστές έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το Διοικητήριο. Μεγάλη και διεθνή έκθεση μουσικής θέλει να διοργανώσει ο Δήμος Καβάλας, προτείνει να την πραγματοποιήσει στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης. Εκδηλώσεις σε όλο το Νομό περιλαμβάνει η φετινή εβδομάδα δημόσιας υγείας, θα γίνει 11 με 17 Νοέμβρη.

 

Σύλληψη αλλοδαπού, μετείχε σε κύκλωμα που εξαπάτησε ηλικιωμένους σε Καβάλα και Σέρρες. Σύλληψη άλλου αλλοδαπού, κατηγορούμενου για φοροδιαφυγή. Συνεργασία των ευρωπαϊκών χωρών για το μεταναστευτικό πρόβλημα ζήτησε σε συνεδρίαση στη Βιέννη ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τοψίδης και Μουριάδης εγκαινιάζουν το πρωί το ανακαινισμένο σχολείο στις Κρηνίδες. Ο Γιώργος Βαφείδης πρόεδρος στο σωματείο Καφεζυθοπωλών, οι επαγγελματίες της Θάσου συνάντησαν τον Δήμαρχο Λευτέρη Κυριακίδη. Στην ολομέλεια της Βουλής στο νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ μίλησε η Αγγελική Δεληκάρη.

 

Εκδρομή στην Παναγία Σουμελά οργανώνει η ενορία του Αγίου Νικολάου Καβάλας. Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη ετοιμάζει η Μητρόπολη Ελευθερούπολης.  Ολοκληρώθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο τρισδιάστατης εκτύπωσης του ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης.

 

Στην αυριανή προπόνηση θα φανεί αν οι Δαλιανόπουλος- Τσαμούρης θα είναι στη διάθεση του Νίκου Καραμπετάκη για το ματς του ΑΟΚ με τον Καμπανιακό. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ίτσιος. Ο Παναγιώτης Τσιάρας σφυρίζει το ματς του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

4 φωτογράφοι εκθέτουν φωτογραφίες τους στο Aparto Bistro Cafe – Bar

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο