Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Νέο περιστατικό πυρκαγιάς απασχόλησε χθες το μεσημέρι τις δυνάμεις και τις υπηρεσίες της Καβάλας, τούτη την φορά κοντά στο Στεγνό του Δήμου Νέστου. Κάηκαν πουρνάρια. Επιχείρησαν και εναέρια μέσα. Σχετικά βελτιωμένη η κατάσταση στην πυρκαγιά του Παγγαίου. Μόνο αν βρέξει θα είμαστε ήσυχοι, δήλωσε ο Δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης. Μεσορόπη και Πλατανότοπος είναι από χθες και για έναν επόμενο μήνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας. Τραυματίστηκε εθελοντής που βρίσκονταν στο Παγγαίο. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

 

Συνεχίζονται ως τα μέσα Σεπτέμβρη με ελάχιστες αλλαγές και μειώσεις, τα δρομολόγια των πλοίων για τον Πρίνο και τα νησιά του Β. Αιγαίου. Δρομολόγια Αυγούστου όλον τον Σεπτέμβρη στη γραμμή της Κεραμωτής. 4 τραυματίες σε σύγκρουση επιβατικών στην Εγνατία, πριν το τούνελ της Ν. Καρβάλης. Στο χειρουργείο παιδί 10 ετών, επιβάτης του ενός οχήματος. Σύλληψη ενός ατόμου στην Καβάλα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Η Ενεργειακή Κοινότητα θα γίνει, δήλωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Θόδωρος Μουριάδης. Κριτική για τους έως τώρα χειρισμούς στην υπόθεση από τον Γιάννη Εριφυλλίδη. Κριτική Χρυσανίδη για το κυκλοφοριακό.

 

Δεν αλλάζουν τα δεδομένα για την εκλογή της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου, θα έχει 21 μέλη. Στη διαμαρτυρία στη ΔΕΘ συμμετέχουν τα μέλη των συνταξιουχικών σωματείων του Ν. Καβάλας. Στην πυρκαγιά του Παγγαίου, στην Καβάλα και στη Χρυσούπολη θα είναι την Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ζημιές σε αθλητικό πεζόδρομο στο ύψωμα Βασιλάκη από το έργο του Δασαρχείου. Οι πολίτες ζητούν ο πεζόδρομος να επανέλθει στην προηγούμενη του κατάσταση. Ανακοίνωση της ΠΕ Καβάλας με οδηγίες για προστασία από τα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου. Πριν την εκτέλεση του δρομολογίου της Τρίτης από την Καβάλα, μέλος του πληρώματος του πλοίου «Διαγόρας» ασθένησε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

 

Τελευταίες εκδηλώσεις σήμερα το βράδυ για το φεστιβάλ CosmoHome. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία Ζουγανέλη- Αρβανιτάκη στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων. Μικρή η προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία της περασμένης Κυριακής στην Ελευθερούπολη. Οργάνωση προστασίας και περισυλλογής ζώων στην Καβάλα διέσωσε τραυματισμένη αλεπού. Βρέθηκε στα βράχια παραλίας στο Παληό. Φάρμακα και επιδεσμικό υλικό δωρεά του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών στους πυροσβέστες και εθελοντές στην πυρκαγιά του Παγγαίου.

 

Στις 6 το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο των Αμισιανών το φιλικό του ΑΟΚ με τον Μακεδονικό. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Σάμσον Ομπιόχα.

Προηγούμενο άρθρο

Ακόμη 15 μέρες ίδια τα δρομολόγια πλοίων – φέρι μποτ

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο