Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

Υπό διωγμό και τα Αστικά λεωφορεία από το κεντρικό λιμάνι. Όταν είναι παραπάνω στην αφετηρία τους στην αίθουσα επιβατών κι όταν τα επιπλέον λεωφορεία είναι κοντά στο Τελωνείο, τιμωρούνται με βεβαίωση παράνομης στάθμευσης 160 ευρώ η κάθε μία. Πρόκειται για πρακτική που ακολουθεί το τμήμα Τροχαίας του Λιμεναρχείου Καβάλας. Σημειώνουμε ότι τα ίδια γίνονται και στα τουριστικά λεωφορεία, κάθε φορά που σταθμεύουν μπροστά από το παράλιο τοίχος. Οδηγοί και ιδιοκτήτες αστικών λεωφορείων διαμαρτύρονται αφού όπως σημειώνουν τα επιπλέον λεωφορεία τους κοντά στο Τελωνείο παραμένουν εκεί για μικρό χρονικό διάστημα.

 

Λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης αυξήθηκαν και τα απορρίμματα των Δήμων του Ν. Καβάλας. Σε σχέση με το Καλοκαίρι του 2023, ο Δήμος Καβάλας είχε φέτος αύξηση απορριμμάτων 12%. Στη Θάσο η αύξηση ήταν 6% και στο Δήμο Παγγαίου 5%. Με ανακοίνωση του ΟΛΚ εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε διακοπή εμπορικής δραστηριότητας στο λιμάνι της Κεραμωτής. Τα επιχειρήματα που αναφέρει είναι ήδη γνωστά. Τοψίδης και Μαρκόπουλος έκαναν παρέμβαση για να υπάρχει νερό άρδευσης στον κάμπο του Νέστου, απαραίτητο για τα ακτινίδια.

 

Περισσότεροι από 2.000 οι επιβάτες στη σημερινή άφιξη του γνωστού κρουαζιερόπλοιου «Celebrity Infinity». Ο Γιάννης Πασχαλίδης μεταξύ 8 βουλευτών της ΝΔ που ζητούν επέκταση και στους χαμηλοσυνταξιούχους της απαλλαγής φαρμακευτικής δαπάνης. Την Άνοιξη οι εκλογές για τη νέα νομαρχιακή επιτροπή της ΝΔ Καβάλας. Μία σύλληψη στο Νομό μας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Θα καθυστερήσουν τα γεύματα των μαθητών του Μουσικού σχολείου, ο διαγωνισμός απασχόλησε τη δικαιοσύνη λόγω προσφυγής μιας εκ των ενδιαφερόμενων εταιριών. Αύριο ή αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένονται στα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού οι απαραίτητοι αναπληρωτές καθηγητές.

 

Ομόφωνη απόφαση έλαβε η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ, δέχεται το αίτημα της Στέγης για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά» στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Δεν θα γίνει την Κυριακή η γιορτή της ορεινής κτηνοτροφίας στον Πλαταμώνα, αναβάλλεται επειδή υπάρχουν τα δύο πρόσφατα κρούσματα ευλογιάς σε ζώα. Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Γαλαξίας κάνουν καθαρισμό της παραλίας της Ραψάνης, η εξόρμηση τους θα γίνει την Κυριακή.

 

Πρόκριση στην παράταση για τον ΑΟΚ. Επικράτησε 2-1 στη Μυτιλήνη, στον επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Τραυματίας ο Πόποβιτς, εξέτισε την ποινή ο Δημητριάδης που παίζει στο ματς με τον Ηρακλή.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Εκτίμηση ότι το πετρέλαιο θέρμανσης θα ξεκινήσει να διατίθεται κοντά στο 1,10-1,15 ευρώ ανά λίτρο