• 7 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

 Πριν το μεσημέρι χθες έληξε ο συναγερμός για το ογκολογικό του Νοσοκομείου. Ο διευθυντής Αναστάσιος Βαγιωνάς ανακάλεσε την παραίτηση του. Μένει στη θέση του δίνοντας προθεσμία ως τον 15Αυγουστο για την επίλυση θεμάτων που αφορούν το τμήμα. Καθοριστική παρέμβαση στο θέμα έκανε ο διοικητής του Νοσοκομείου Αχιλλέας Γερόπουλος. Είχε συνάντηση με τον κ. Βαγιωνά αμέσως μόλις έμαθε την πρόθεση αποχώρησης του. Κινητοποιήθηκαν και οι ασθενείς που κι αυτοί ζητούν να ενισχυθεί και να αναβαθμιστεί από τμήμα σε ογκολογική κλινική.

 

Πολύ σοβαρά ήταν τα δύο περιστατικά πυρκαγιών στη Θάσο, τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο. Προκλήθηκαν από κεραυνούς. Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Λευτέρη Κυριακίδη. Πυρκαγιά χθες το απόγευμα κοντά στη Νέα Καρυά, σε παράνομο σκουπιδότοπο. Ακόμη και στο περιαστικό δάσος της Καβάλας άγνωστοι εγκαταλείπουν ογκώδη αντικείμενα και στρώματα! Σε όλη την Καβάλα συναντά κανείς κομμένα και ξερά χόρτα και κλαδιά. Βαθμολογία ρεκόρ για την απόφοιτη του 2ου Λυκείου Καβάλας Βικτώρια Γινικοπούλου, συγκέντρωσε σχεδόν 19.000 μόρια. «Δεν πάει άλλο με την ακρίβεια, κάτι πρέπει να γίνει με αυτήν» δήλωσε χθες στην Πρωινή ο πρώην Υπουργός Γιώργος Καλαντζής.

 

Μεγάλη προσέλευση χθες στο Τελωνείο, πουλήθηκαν και τα 18 μεταχειρισμένα οχήματα. Ικανοποιημένος ο Θόδωρος Μαρκόπουλος από τις υποσχέσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για νέο έργο ολοκλήρωσης του φράγματος Μαρμαρά. Τοψίδης και Μαρκόπουλος συνάντησαν στην Αθήνα και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ συνάντησε στην Αθήνα ο Γιάννης Πασχαλίδης. Με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ Καβάλας ζητά ο Λευτέρης Αυγενάκης να παραιτηθεί από βουλευτής λόγω του γνωστού επεισοδίου στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Έναν αρχαιολόγο και τρεις εργάτες θα προσλάβει η Αρχαιολογική υπηρεσία της Καβάλας. Μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουλίου δηλώσεις στον ΕΛΓΑ Καβάλας για τις ζημιές στον Πλατανότοπο από πρόσφατη χαλαζόπτωση.

 

Η διοργάνωση του Cosmopolis ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τη συναυλία Μάλαμα- Καραπατάκη. Θα γίνει στην Παναγία τέλος του μήνα. Το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία εκδήλωση του συλλόγου Μικρασιατών. Εντάσσεται στο πρόγραμμα των Ελευθερίων. Την ερχόμενη Τρίτη το βράδυ θερινό σινεμά στην πλατεία των Δωματίων.

 

Στη γενική συνέλευση της SL2 o AOK, θα γίνει την Τετάρτη στην Αθήνα. Νέο ή νέα πρόσωπα θα συμμετέχουν στη ΠΑΕ. «Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί» δηλώνουν οι εκπρόσωποι της ομάδας. Κυπελλούχος Ελλάδας ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας. Από σήμερα στα Τρίκαλα και το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας στο σκάκι.

 

 

Διαβάστε επίσης