Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

Μαζικά θα έρθουν στην πόλη και στο Νομό Καβάλας αύριο Βούλγαροι τουρίστες. Αφορμή η εθνική τους γιορτή και αργία. Ελάχιστα διαθέσιμα δωμάτια στα ξενοδοχεία της πόλης. «Θα είναι ένα τελευταίο καλό τριήμερο» αναφέρουν οι επαγγελματίες της Καβάλας. Ο αντιδήμαρχος Θάσου Γιάννης Μαρκιανός παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η κίνηση για το νησί τον Αύγουστο ήταν μεγαλύτερη σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

 

Κλείνει πρόωρα ο Ζέφυρος, τάχα λόγω εργασιών στο όμορο Αμφιθέατρο. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι η απόφαση αφορά την μη προβολή του ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά». Ως τώρα δεν υπάρχει αντίδραση της Στέγης και της Κινηματογραφικής Λέσχης. Δύο υπουργοί σήμερα στην Καβάλα. Το πρωί η Υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως, το απόγευμα η Υπουργός Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης για το επεισόδιο μεταξύ οδηγών στον κεντρικό δρόμο του Κοκκινοχώματος, έχασε την όραση στο ένα μάτι του ο οδηγός που γρονθοκοπήθηκε.  Η Περιφέρεια ΑΜΘ με περίπτερο στη φετινή ΔΕΘ. Από τώρα ετοιμάζεται η συμμετοχή του Δήμου Θάσου στην τουριστική έκθεση Philoxenia. Τοπική εταιρία ανάδοχος στο τελευταίο έργο στη Δ. Καπναποθήκη. Προθεσμία ολοκλήρωσης από την υπογραφή της σύμβασης, οι 4 μήνες.

 

Οι εποχιακοί εργαζόμενοι στη δακοκτονία στη Θάσο διαμαρτύρονται επειδή είναι απλήρωτοι,. Με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Μίλησε για το μεταναστευτικό σε εκπομπή του Σκάϊ. Το Δημαρχείο θα επισκεφθεί αύριο η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου. Αμέσως μετά θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στο Marine. Και ο συνδικαλιστής δάσκαλος Βασίλης Ποιμενίδης θεωρεί σίγουρη τη συνδιδασκαλία σε δημοτικά σχολεία του Νομού Καβάλας. Μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη αιτήσεις για την κάλυψη της θέσης του σχολικού τροχονόμου στο 2ο Δημοτικό.730 καταγγελίες για παραλίες του Νομού Καβάλας εξέτασε φέτος το Καλοκαίρι η Κτηματική Υπηρεσία. Οι καταγγελίες διατυπώθηκαν μέσω της εφαρμογής My Coast.

 

Απάντηση της Κινηματογραφικής Λέσχης στις αντιρρήσεις για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά». Ιδιαίτερα κολακευτικό για Καβάλα και Θάσο το αφιέρωμα του Γαλλικού περιοδικού Figaro. Εκπαιδευτικός του 1ου Λυκείου μέσω Erasmus στη Φιλανδία. Εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου στο Όσλο.

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΟΚ στον Γιάννη Εριφυλλίδη. Στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου το ματς του ΑΟΚ στη Δράμα με τη Δόξα Βώλακα. Παίκτης της ομάδας μας ο αμυντικός Κώστας Ίτσιος.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Προθεσμία 4 μηνών στο τελευταίο έργο της Δημοτικής Καπναποθήκης

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο