Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Παραμένουν αρνητικά τα αποτελέσματα των ελέγχων σε ζώα του Ν. Καβάλας σε σχέση με την πανώλη. Η δουλειά γίνεται με 4 μόνο κτηνίατρους της τοπικής υπηρεσίας. Χθες ανακοινώθηκε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν 20 ακόμη μέρες, κι αν τα αποτελέσματα παραμείνουν αρνητικά μόνο τότε θα αρθεί το μέτρο της επιτήρησης. Με δελτίο τύπου ο κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τις προσπάθειες τους αφού όπως επανέλαβε τέτοια περιστατικά δείχνουν πόσο χρειάζεται μόνιμο προσωπικό η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

 

Τον Οκτώβρη θα γνωρίζουμε τον ανάδοχο του έργου της εκπόνησης μελέτης για την κατασκευή νέου λιμανιού στην Κεραμωτή. Αύριο ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Κώστας Γκιουλέκας στους Κήπους του Έβρου ώστε να επισπευστεί το έργο για τη γρήγορη εξυπηρέτηση όσων μπαίνουν στην Ελλάδα από την Τουρκία. Σήμερα η καθυστέρηση ξεπερνά τις δύο ώρες. Υπογράφηκε χθες το μεσημέρι το μνημόνιο για την πολεοδόμηση του πρώην στρατοπέδου «Ασημακοπούλου». Η συμφωνία αφορά το Δήμο Καβάλας και το Ταμείο Εθνικής Άμυνας. Ο Θόδωρος Μουριάδης συναντήθηκε και με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Γίνονται αύριο από τη δύση του ήλιου και μετά αεροψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών, θα αφορούν τμήματα του Δήμου Νέστου.

 

Η βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη επισκέφθηκε το αεροπορικό απόσπασμα της Πολεμικής Αεροπορίας στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». Δεν μπορώ να πω κακή κουβέντα για κανέναν από τους 3 υποψήφιους προέδρους του Επιμελητηρίου, δήλωσε χθες ο Βασίλης Λεμονίδης. Εφόσον το περίπτερο Φιλικής Εταιρίας και Αβέρωφ δεν νοικιαστεί, ο ΟΛΚ θα απομακρύνει το κουβούκλιο του. Ικανοποίηση της τοπικής Επιτροπής Ειρήνης για την επιτυχία της εκδήλωσης της προχθές το βράδυ. Στη χθεσινή του επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης επανέλαβε ότι για τις ανάγκες της Καβάλας θα προσληφθούν 50 συνοριακοί φύλακες.

 

Με δικό της περίπτερο στην έκθεση της Θεσσαλονίκης η Περιφέρειας ΑΜΘ. Δύο ακόμη μουσικές εκδηλώσεις το βράδυ για το CosmoHome, θα γίνουν στην Παναγία και στον Αμυγδαλεώνα. Sold out η χθεσινή πρεμιέρα του ΔΗΠΕΘΕ στη Λορντ, λίγα εισιτήρια απέμειναν για τη σημερινή. Η Κοινότητα του Αμυγδαλεώνα ζητά να δοθεί σε δρόμο του χωριού το όνομα του Μανώλη Κεσικιάδη, αδικοχαμένου δασοκομάντος.

 

Παραμένει στον πίνακα διαιτητών της Super League ο Παναγιώτης Τσιάρας. Ορίστηκαν οι 18 ομάδες του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, οι 8 προέρχονται από την ΑΜΘ.

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Ο Μίλτος ,το καμάρι των Γρεβενών!