Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΗ 2018

Η ευκαιρία του Ε61 και της νέας οδικής σύνδεσης Καβάλας- Δράμας έχει χαθεί. Αυτό είναι το συμπέρασμα απάντησης Ευρωπαϊκής Επιτρόπου σε ερώτηση σχετική με τη σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία οδό. Η εξέλιξη παρουσιάστηκε με δελτίο τύπου του βουλευτή Δράμας της ΝΔ κ. Κυριαζίδη. Στο δελτίο τύπου η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφέρει ότι κανένα οδικό έργο ανάμεσα σε Καβάλα- Δράμα και Σέρρες δεν προβλέπεται τόσο στο εθνικό όσο και στα ευρωπαϊκά προγράμματα.

 

Μάλλον αλλάζει η ώρα του συλλαλητηρίου για τα διόδια ώστε να διευκολυνθεί το κλείσιμο της αγοράς. Ειδικότερα το συλλαλητήριο θα γίνει στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης και όχι στις 12. Σωματείο δημιουργούν οι ντελιβεράδες της Καβάλας. Και ο Δήμος Παγγαίου έστειλε εξώδικο στο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας, ζητώντας να γίνει από την αρχή η διαδικασία για την υποχρεωτική φοίτηση προνηπίων στα δημόσια νηπιαγωγεία. Στις 16 Μάη αρχίζουν οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Η απόφαση θα παρθεί αύριο, στη συνεδρίαση της διοίκησης της δημοτικής κοινωνικής Αλληλεγγύης. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο, θα συζητηθεί το θέμα των διοδίων. Πριν τη συνεδρίαση θα βραβευτούν ο πρώην Λιμενάρχης Θωμάς Τσιαλός και η αθλήτρια Λυδία Τσακαλίδου.

 

15 Γαλάζιες σημαίες ανακοινώθηκαν χθες στο Νομό Καβάλας. Δεν έχει Γαλάζια Σημαία η Τόσκα, μία ακόμη φορά χωρίς Γαλάζια Σημαία η Ραψάνη. Μετά από γραφειοκρατία 10 μηνών ολοκληρώθηκε η διαδικασία για να απομακρυνθεί ναυάγιο αλιευτικού σκάφους από το λιμάνι των Ελευθερών. Εξόρμηση της Δημοτικής Αστυνομίας στην οδό Ομονοίας για τις καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων, επεισόδιο με επαγγελματία. Δύο άτομα συνελήφθησαν στην Καβάλα για κατοχή ναρκωτικών. Την επέτειο λήξης του Β’ Παγκοσμίου πολέμου τίμησαν χθες το απόγευμα στο Πάρκο τα μέλη του συλλόγου της Ρωσοελληνικής Κουλτούρας. Το απόγευμα της Δευτέρας εκδήλωση της Ένωσης Καταναλωτών για τη νέα ρύθμιση δανείων από τον πρώην Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας. Προσλήψεις εποχιακού προσωπικού 8 μηνών από τους Δήμους Παγγαίου-Θάσου- Νέστου.

 

Μειονοτικά χωριά του Νομού Ξάνθης επισκέφθηκε η παράταξη μηχανικών ΟΡ. ΜΗ. Πανηγυρίζει Σάββατο και Κυριακή ο ιερός ναός Αγίου Θεράποντα στο Σανατόριο. Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας πραγματοποιεί την Κυριακή η Φιλόπτωχος.

 

Με σκορ 3-0 και σκόρερ τους Γρηγόρη Παπαδόπουλο και Κέρθι ο ΑΟΚ νίκησε το Καλαμπάκι, πέρασε στους 8 του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας. Ο Σταύρος Μάνταλος στα ματς της τελικής φάσης του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος μαθητών Λυκείων.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Καταγγέλλουν μη εφαρμογή της ΣΣΕ στα επιβατηγά πλοία της γραμμής Καβάλας - Θάσου

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο