Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Κι άλλες αποφάσεις προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό πάρθηκαν στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στην Καβάλα, κυρίως από την τοπική αυτοδιοίκηση. Διακόπτουν τη λειτουργία τους η Δ. Βιβλιοθήκη και το πολιτιστικό κέντρου του Πυθαγόρα. Κλείνει το κολυμβητήριο, αναστέλλουν τη λειτουργία τους όλα τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης του Νομού. Διήμερη αποχή ξεκινούν σήμερα οι δικηγόροι μόνο από την εκδίκαση υποθέσεων στα ακροατήρια. Απολύμανση έκανε χθες η υπηρεσία της ΕΤΑΔ στην Καβάλα ενώ το βράδυ οι πολίτες του Νομού έλαβαν οδηγίες πρόληψης μέσω μηνυμάτων στα κινητά τους. Αρνητικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων σε 3ο ύποπτο περιστατικό στο Νοσοκομείο.

 

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Γερμανίας υποβλήθηκε την Τρίτη ο συμπολίτης Θανάσης Συρόπουλος, από το πρόσωπο του οποίου αφαιρέθηκε όγκος. Λόγω των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού μειώνει από σήμερα τα δρομολόγια του το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. ΚΥΑ για την αξιοποίηση του κοιτάσματος Νότια Καβάλας υπέγραψαν χθες οι υφυπουργοί Βεζυρόπουλος και Θωμάς. Στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου της Λορντ έκαναν γενική συνέλευση οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ.

 

Με μία ώρα καθυστέρηση αναχώρησε από το λιμάνι χθες βράδυ το πλοίο Μύκονος λόγω τραυματισμού από πτώση σε σκάλες επιβάτιδας. Και η Ιερά Μητρόπολη ΦΝΘ ανακοίνωσε μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό. Πολύωρη και προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σήμερα σε τμήμα της συνοικίας του Αγίου Λουκά. Εγκρίθηκαν από υπηρεσία του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης συγκεκριμένα μέτρα για το επικίνδυνο ακίνητο Ραούλ στην οδό Κομνηνών. Ο Αγροτικός Σύλλογος Νέστου διαμαρτύρεται για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, τις οποίες δεν θεωρεί δίκαιες.

 

Εθελοντική αιμοδοσία στα Λιμενάρια, θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη. Έργα του ΟΛΚ συζήτησε με τη διοίκηση του οργανισμού ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ακόμη περισσότεροι σύλλογοι ανακοίνωσαν χθες αναστολή εκδηλώσεων τους λόγω πρόληψης του κορωνοϊού.

 

Νέστος και Βύρωνας θα συναντηθούν στον φετινό τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας. Σταματούν προσωρινά τα πρωταθλήματα μπάσκετ στα οποία λαμβάνουν μέρος Ένωση και ΓΣΕ. Από την Αθήνα ο διαιτητής στο ματς του ΑΟΚ με τον Ιωνικό.

Προηγούμενο άρθρο

Διήμερη αποχή δικηγόρων

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο