Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΗ 2024

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας και θα υπογραφεί το επόμενο διάστημα η γνωστή προγραμματική σύμβαση δημιουργίας επιπλέον θέσεων στάθμευσης οχημάτων στο Νοσοκομείο. Αφορά οικόπεδο δίπλα στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Η σύμβαση αναφέρει συνεργασία και τεχνική παρέμβαση του Δήμου Καβάλας τους επόμενους 4 μήνες. Στηρίζεται σε συμφωνία του Νοσοκομείου με το Δήμο, η οποία μπαίνει με καθυστέρηση σε φάση υλοποίησης. Έτσι το Νοσοκομείο θα χρησιμοποιήσει οικόπεδο του προς το συμφέρον των επισκεπτών και εργαζόμενων του.

 

Ο Στέφανος Κασελάκης ήταν λίγες ώρες χθες το απόγευμα στην Καβάλα, εγκαινίασε το εκλογικό περίπτερο του κόμματος στην παραλία. Σήμερα στην πόλη μας ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης. Τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Καβάλας παραμένουν, διαπίστωσε αντιπροσωπεία της Νέας Αριστεράς που το επισκέφθηκε. Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα στην εκδήλωση με ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργό Γιάννη Μανιάτη. Μετέχοντας σε κλιμάκιο της ΝΔ, ο Γιάννης Πασχαλίδης περιόδευσε χθες στη Δράμα.

 

Το καινούργιο πάρκινγκ στο λιμάνι θα είναι ο χώρος στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων, συμφώνησαν χθες ο Δ. Σύμβουλος του ΟΛΚ με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου. Θα παραμείνουν εκεί κι όταν ο χώρος αποκτήσει άδεια νόμιμης λειτουργίας. Δώρο 4 μοτοσυκλέτες έκανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ο Άλεξ Χαντιτάτζι. Όπως είπε θα κατοικεί μόνιμα στην περιοχή. Το Καλοκαίρι του 2026 έτοιμη η επένδυση του στην Αλάνα. Δόθηκε παράταση στην προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για μείωση ή και απαλλαγή των δημοτικών τελών. Παρατηρήσεις του προέδρου των ΑμΕΑ για τη διαδικασία και τα κριτήρια. Υποστήριξη και διορθώσεις ζητά για τον κανονισμό στάθμευσης στην Παναγία ο πρόεδρος του συλλόγου κατοίκων της συνοικίας. Αυτόφωρη διαδικασία και πρόστιμο 3.000 ευρώ από την Πυροσβεστική σε πολίτη που έβαλε φωτιά να κάψει σκουπίδια στο Περιγιάλι.

 

Την Τετάρτη γενική συνέλευση του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας. Την ερχόμενη εβδομάδα μαθητικά συνέδρια στο Νομό, οργανώνονται από την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ανοιχτό πρωί απόγευμα την Κυριακή λόγω της ημέρας των μουσείων το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού. Το προσεχές Σάββατο εκδήλωση στα Δωμάτια, την οργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού.

 

Νίκη του Άρη Πηγών επί της Αμισού, ζωντανή η ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη στον στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική. Ήττα των Πανθήρων στις Σέρρες.

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Με αφετηρία την "ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ" η αγορά θέλει να μπει με το δεξί στην καλοκαιρινή περίοδο