Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Αγωγή κατά τράπεζας που δεν τον προστάτευσε από περιστατικό τηλεφωνικής απάτης κατέθεσε πρόσφατα στο Πρωτοδικείο Καβάλας κάτοικος του Νομού. Ισχυρίζεται ότι τον Μάη του 2023 κι ενώ άγνωστος τον είχε παραπλανήσει τηλεφωνικά, επιχείρησε να αποτρέψει την ανάληψη χρηματικού ποσού από τον λογαριασμό του αλλά μία ώρα το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας δεν απαντούσε. Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι απατεώνες πρόλαβαν και του πήραν 10.000 ευρώ. Ζητά από την τράπεζα να του επιστρέψει τα χρήματα και να τον αποζημιώσει για την ηθική βλάβη που υπέστη.

 

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης απέρριψε τις δύο προσφυγές, ισχύουν τα αυξημένα δημοτικά τέλη για το 2024. Το επόμενο διάστημα η Αποκεντρωμένη θα εγκρίνει και τον προϋπολογισμό του 2024. Γέμισαν τα κοιμητήρια των Κρηνίδων, με ομόφωνη απόφαση του το τοπικό συμβούλιο ζητά την επέκταση τους σε γειτονικά οικόπεδα που ο Δήμος θα πρέπει να αγοράσει από ιδιώτες. Περιστατικά βίας στα Γυμνάσια και Λύκεια ειδικά της Καβάλας διαπιστώνει το τελευταίο διάστημα η ΕΛΜΕ. Με ανακοίνωση της ζητά να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα. Κι άλλο κομμάτι τοίχου αποκολλήθηκε από την περιοχή του Φάρου στην Παναγία, το περιστατικό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου των κατοίκων της συνοικίας.

 

Σήμερα στο Τριμελές Καβάλας δικάζονται 151 πρώην εργαζόμενοι των Πετρελαίων που ήταν εντός των εγκαταστάσεων κι απομακρύνθηκαν στα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2021. Κλιμάκιο του ΕΟΤ έκανε χθες τον ετήσιο έλεγχο σε όλα τα τουριστικά λεωφορεία του Νομού Καβάλας. Η διαδικασία έγινε στον περιβάλλοντα χώρο του «Ανθή Καραγιάννη». Μικρό ενδιαφέρον των πολιτών στις δωρεάν κολονοσκοπήσεις που πρόσφερε ο σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Τον Μάη δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για το μελάνωμα και δωρεάν σπιρομετρήσεις. Στο 15ο δημοτικό αντιπροσωπεία των Γιατρών του Κόσμου σε δράσεις προαγωγής της υγείας, της στοματικής και σωματικής υγιεινής.

 

Κανονικά θα γίνει τη Δευτέρα η μουσική εκδήλωση με συμμετοχή χορωδίας στρατιωτών των ΗΠΑ, σχετική απόφαση με μεγάλη πλειοψηφία έλαβε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο. Δωρεά βιβλίων και cd από ιδιώτες στη Δ. Βιβλιοθήκη. Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει στην Ώρα της Γης, το απόγευμα του Σαββάτου για μία ώρα δεν θα φωτίζεται το Δημαρχείο.

 

Ανακοινώθηκε η εκδρομή των φίλων του ΑΟΚ στη Δράμα για το κυριακάτικο ματς με τη Δόξα. Διαιτητής της συνάντησης ο Θωμάς Μαυρίδης από τη Βέροια. Νέοι προβολείς τοποθετήθηκαν χθες στο δημοτικό γήπεδο Χρυσούπολης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Κάποιοι ενοχλήθηκαν από τη συναυλία, κάλεσαν το 100!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο