Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Μια μεγάλη καμπάνια για την εξοικονόμηση του νερού ύδρευσης ξεκίνησε η ΔΕΥΑ Θάσου. Απευθύνεται στους παραθεριστές και μονίμους κατοίκους του νησιού, θυμίζοντας ότι το νερό δεν είναι άφθονο. Δίδονται οδηγίες για την λογική του χρήση εντός της κάθε οικίας αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑ Θάσου το νησί έχει πρόβλημα και εξ αιτίας της παρατεταμένης ανομβρίας. Πρόσφατα υπήρξε αρκετά μεγάλη διακοπή υδροδότησης στο νότιο τμήμα της Θάσου.

 

Συνεχίζονται πιο εντατικά στο Νομό μας οι προεκλογικές δραστηριότητες όλων των κομμάτων. Χθες έκαναν περιοδεία και στην Καβάλα οι πρώην Υπουργοί Θεοδωρικάκος- Ζαχαράκη. Στη ΔΕ Ορφανού κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο το απόγευμα εκδηλώσεις από το ΠΑΣΟΚ και το ΜΕΡΑ25. Να αυξήσουμε κι άλλο το ποσοστό μας στο Ν. Καβάλας, ζητούν τα στελέχη του ΚΚΕ. Από την ερχόμενη εβδομάδα πιο συχνή και πιο συγκεκριμένη η δραστηριότητα των υποψήφιων Δημάρχων. Ικανοποιημένος από τα όσα αναφέρουν για το συνδυασμό του οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις ο Γιάννης Εριφυλλίδης.

 

Παραλίγο να πνιγεί χθες το μεσημέρι στη Θάσο μικρός κολυμβητής. Βραχυκύκλωμα είναι η πιο πιθανή αιτία της φωτιάς στην επιχείρηση φύλαξης σκαφών αναψυχής στην Κεραμωτή. Στη διάθεση των πυροσβεστικών υπηρεσιών της Καβάλας από χθες το εντυπωσιακό ελικόπτερο τύπου «Έρικσον». Υπογραφή σύμβασης οδικού έργου στη Χρυσούπολη που βοηθά στη δημιουργία περιμετρικής οδού. Σύλληψη ενός ατόμου στην Καβάλα για μεταφορά παράνομων μεταναστών. Σε άλλο περιστατικό σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ανακοίνωση των πολιτικών συνταξιούχων Ν. Καβάλας για τη ναυτική τραγωδία στην Πύλο. Τα Επιμελητήρια Καβάλας- Δράμας και Τρικάλων πραγματοποίησαν εκδήλωση για τη γαστρονομία.

 

Ιστοσελίδα της Αυστραλίας περιλαμβάνει τη Θάσο σε αφιέρωμα για τα πιο όμορφα Ελληνικά νησιά. Συνεχίζεται η διαδικασία των εγγραφών στο ΙΕΚ του πρώην ΟΑΕΔ Καβάλας. Καλοκαιρινές δράσεις για τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Ελευθερούπολης. Μουσικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών οργανώνει η Δ. Βιβλιοθήκη. Συνεχίζει να αναζητά εθελοντές το φετινό φεστιβάλ Cosmopolis.

 

Ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία του ΑΟΚ με τον προπονητή Δάκη Καβακά.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Η ΔΕΥΑ Θάσου προειδοποιεί: Το νερό δεν είναι άφθονο!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο